12.12.2017 klo 09:32
Uutinen

Hämeen yrittäjägaalan liput jo myynnissä

Vuoden 2018 maakunnallista yrittäjägaalaa rakennetaan kiihtyvällä vauhdilla. Illan svengistä vastaa tänä vuonna huikea Vanaja Big Band.

Helmikuun 10. päivänäHämeenlinnan Verkatehtaalla järjestettävä maakunnallinen yrittäjägaala svengaa täysillä, sillä illan pääesiintyjäksi on vahvistunut 19 soittajan Vanaja Big Band. Soittokansioista kaivetaan esiin kaikkein viihdyttävimmät, kuunneltavimmat ja tanssittavimmat biisit. Orkesteria johtaa Erno Tiittanen. Illan muu musiikillinen anti odottaa vielä muutaman päivän vahvistuksia. Varmaa on, että jalalla pääsee laittamaan koreasti jokaiselle sopivalla tyylillä.

Ensimmäistä kertaa Y-gaalan vieraat pääsevät maistelemaan MTV3:n Makuja-ohjelmasta tutun ja vuoden keittiömestariksi vuonna 2014 valitun Oula Hännisen luomuksia. Verkatehtaan ruokafilosofian peruspilareita ovat pientuottajien monipuolinen anti, ekologiset ja laadukkaat raaka-aineet sekä itse tekemisen ilo.

Keittiöpäällikkö Oula Hänninen tiimeineen tarjoaa vihersalaatin ja marinoitujen kasvisten kanssa sherryvinegretteä ja ceasarsalaatin au naturell. Perunasalaatin hän maustaa basilikalla ja paahdetuilla pähkinöillä. Hännisen lohi on miedosti savuinen ja sen kanssa nautitaan tilliaiolia. Possu on haudutettu mallaksessa ja se kuorrutetaan ruotsalaisella majoneesilla. Jälkiruuassa maistuu trendikäs lakritsi.

Y-gaalan huippuhetki on vuoden 2017 maakunnallisen yrittäjäpalkinnon saajan julkistus. Perinteiseen tapaan muistetaan myös syksyn aikana paikallisyhdistysten yrittäjäjuhlissa palkittuja vuoden yrittäjiä.

Y-gaalalippujen hankkiminen on äärimmäisen helppoa. Klikkaa itsesi Y-shoppiin, valitse minkä paikallisyhdistyksen alueella vaikutat, montako lippua ostat ja maksa ostoksesi. Gaalalippuja ei lähetetä erikseen, juhlaan saapuessa ilmoittautuminen riittää. Ilmoittautuessasi saat käyttöösi drinkkiliput.

toimitus@hameenyrityssanomat.fi