3.5.2019 klo 08:02
Uutinen

Hämeenlinnan Kuntohoito osaksi Coronariaa

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 1.5.2019 Hämeenlinnan Kuntohoito Ky:n liiketoiminnan. Henkilökunta jatkaa Coronariassa työskentelyä.

Hämeenlinnan Kuntohoito on toiminut Hämeenlinnan keskustassa jo yli 30 vuotta tarjoten asiakkailleen laadukasta ja monipuolista fysioterapiaa. 2.5.2019 alkaen Coronaria Hämeenlinnan Kuntohoito palvelee osoitteessa Raatihuoneenkatu 27, jonne on esteetön kulku sisäpihalta.

– Yrityskauppa takaa tässä muuttuvassa terveydenhuollon kentässä Hämeenlinnan Kuntohoidon tarjoamien palveluiden säilymisen. Olen iloinen, että ostaja Coronaria on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö ja tiedän, että heillä on tarjota hyvät työskentelyolosuhteet pitkäaikaisille työntekijöilleni. Elinat (Jokela-Honkanen ja Heikkinen) siirtyvät vanhoina työntekijöinä Coronarian palvelukseen, joten asiakas-terapeutti-yhteistyö säilyy ennallaan. Itse siirryn muualle tekemään työfysioterapiaa, ja Coronarian apuna teen edelleen lymfaterapiaa ja tukipohjallisia, yrittäjä Tuija Saastamoinen kertoo.

Coronaria tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja valtakunnallisesti ja neurologisen kuntoutuksen lisäksi panostaa fysioterapiassa vahvasti muun muassa tuki- ja liikuntaelinkuntoutukseen, seniorifysioterapiaan ja äitiysfysioterapiaan.

– Hämeenlinnan Kuntohoito on meille tärkeä uusi yhteistyökumppani Kanta-Hämeessä ja olemme iloisia, että saamme jatkaa vaikuttavaa kuntoutustyötä yhdessä sen asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä olemme vahvoja kuntoutusmarkkinan ja muun toimintaympäristön muutoksessa. Asiantuntijoitamme täydennyskoulutetaan erittäin paljon, mikä on vahvin kilpailuvalttimme moniammatillisuuden ja toimivien kuntoutustilojen lisäksi, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.