26.3.2019 klo 08:04
Uutinen

Hämeenlinnan Lentiskerho ja Hämeen Yrittäjät innostavat yrityksiä ottelukatsomoon

Yritykset ovat osaltaan mahdollistamassa Hämeenlinnan Lentopallokerhon menestystarinaa. Yhteistyökumppanit saavat lajin parissa näkyvyyttä ja mahdollisuuden verkostoitua samanhenkisten kanssa.

Hämeen Yrittäjät yhteistyössä Hämeenlinnan Lentiskerhon kanssa haastaa alueen yritykset mukaan kausikorttihaasteeseen. Kausikorttikampanjassa myydään kaudelle 2019-2020 numeroimattomia ja numeroituja kausikortteja naisten lentopallon mestaruusliigan runkosarjan otteluihin, joiden hinnat alkavat 26 eurosta (numeroimattomat paikat) 39 euroon saakka (numeroidut paikat).

– Tavoitteemme on saada ihmisiä liikkeelle ja seuraamaan huippu-urheilua. Yrityksille kausikorttihaasteen voi nähdä satsauksena työhyvinvointiin ja tukea henkilökuntaa innostumaan liikunnasta, Hämeenlinnan Lentiskerhon manageri Ville Kalliomäki kannustaa.

Hämeenlinnan Lentiskerhon kausikorttihaaste on voimassa 30.4.2019 saakka. Kampanja toteutetaan, mikäli Lentiskerhon tavoite myydä 1 000 kausikorttia haasteen aikana toteutuu. Lentiskerhon haasteeseen ovat vastanneet jo lukuiset yritykset, kausikortteja on tähän mennessä myyty yli 500 kappaletta.

Kausikorttihaasteeseen on helppo osallistua, ilmoittautumislomakkeen voi täyttää osoitteessa: www.lentiskerho.fi/kausarihaaste.