17.10.2020 klo 11:10
Uutinen

Hankolainen By Pia’s pokkasi Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon

Muotitalo By Pia’s Oy haluaa tarjota kokonaisvaltaisen elämyksen.

Katso video

Yrittäjä Pia Erlundin By Pia’s on neuleita, pellavavaatteita ja sisustusesineitä suunnitteleva ja myyvä muotitalo, jolla on neljä omaa rekisteröityä tavaramerkkiä. Konseptinimi on BYPIAS. Yrittäjä nimittää kymmentä Suomen- ja yhtä Norjan-liikettään elämyskeitaiksi.

Erlund toimi ensin toistakymmentä vuotta kampaamoyrittäjänä. By Pia’s:n hän perusti vuonna 2012. Viimeisen viiden vuoden aikana yrityksen liikevaihto ja tulos ovat miltei kolminkertaistuneet.

Erlundin työpari on vuonna 2013 yrityksessä aloittanut Marjaana Järvinen, joka on yrityksen toimitusjohtaja. Järvisen ansiosta Erlund pystyy keskittymään siihen, minkä kokee kaikkein omimmakseen.

– Rakastan yrittäjyyttä, bisneksentekoa ja tuntuu, että sen osaan. Mutta tuloksen tekeminen on toimitusjohtajan ansiota, hän kiittelee.

By Pia’s Oy

  • Perustettu: 2012
  • Perustaja: Pia Erlund
  • Toimitusjohtaja: Marjaana Järvinen
  • Kotipaikka: Hanko ja Espoo
  • Toimialue: 10 vuoden ympäri auki olevaa sisustukseen ja naisten muotiin erikoistunutta liikettä Suomessa, kolme Norjassa. Jälleenmyyjiä 18 maassa.
  • Työntekijöitä: 45 Liikevaihto: 9,26 miljoonaa euroa (2019)
  • Liikevoitto: 1,8 miljoonaa euroa (2019)

Kaikki palkitut

By Pia’s:n lisäksi perinteisen Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon saivat tuulivoimaloita kuljettava Kuljetusliike Ville Silvasti Oy, ALD-laitteita valmistava nanoteknologiayritys Picosun Oy ja kodin tuotteita valmistava ja markkinoiva Sinituote Oy.

Vuoden yksinyrittäjät ovat Marika Konga ja Heidi Hannus.

Vuoden nuori yrittäjä on Douglas Castro.

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2020

Vakuutusyhtiö Fennia ja Suomen Yrittäjät luovuttivat Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot Suomen Yrittäjien liittokokouksen yhteydessä Jyväskylässä lauantaina 17.10.2020. Palkinto on arvostettu ja perinteinen, sitä on jaettu vuodesta 1968 lähtien. Fennia ja Suomen Yrittäjät haluavat palkinnolla nostaa yrittäjien ja yrittäjyyden arvostusta Suomessa.

Lue Suomen Yrittäjien uutinen kaikista palkituista täältä.