9.5.2019 klo 13:11
Uutinen

Hauholaiset lounasyritykset yhdistävät voimiaan

Pienen maalaispitäjän, Hauhon, ravintola-alan yritykset yhdistävät voimansa ja aloittavat keskinäisen yhteistyön.

Maaseutupitäjän yritystoiminnan haasteena on talvikuukaudet, jolloin kesäasukkaat ovat poissa asiakaskunnasta ja alueen pitkät välimatkat kylien ja yritysten välillä. Tähän haasteeseen kehiteltiin hauholainen lounaspassi, jossa on mukana kuusi hauholaista lounasta tarjoavaa ravintolaa.

– Hauholainen lounaspassi on uudentyyppinen tapa tehdä yhteistyötä eri yritysten välillä. Ideana on kannustaa sekä alueen omia asukkaita että myös vierailijoita ja kesäasukkaita aktivoitumaan ja asioimaan alueen lounasravintoloissa sekä käyttämään aktiivisesti palveluja oman pitäjän alueella, passin ideoinut yrittäjä Mimi Mannila kertoo.

Passi otetaan käyttöön ensi viikon tiistaina ja se on voimassa vuoden 2020 loppuun. Lounastaja kerää passiinsa leiman kaikista passin lounasravintoloista ja jättää täyden passin yhteystiedoillaan arvontaan johonkin näistä ravintoloista. Voimassaoloaikana järjestetään passinsa täysinä palauttaneiden kesken yksi kuuden lounaan setti, voittaja saa yhden ilmaisen lounaan kaikista passin lounaspaikoista.