30.3.2017 klo 14:15
Uutinen

Hauliklubilla vietetään unkarilaista iltaa

Tampere Guitar Festivalin luotsaama Hauliklubi jatkuu unkarilaisessa hengessä. Illan aikana esiintyvät fingerstyle-kitaristi Tom Lumen Unkarista sekä tamperelainen JC Halttunen Trio. Tarjolla on myös unkarilainen menu. Klubille tunnusomaisesti soitto alkaa jo alkuillasta.

Unkarilainen Tom Lumen on viihdyttäjä, jonka soitossa yhdistyy koko perinteinen bändi: melodia, säestys, basso ja rummut. Lumen valloittaa yleisön puolelleen taidokkaan soitantansa lisäksi charmantilla olemuksellaan. Hänen esityksilleen ominaisia piirteitä ovat intimiteetti ja vuorovaikutus yleisön kanssa siinä missä virtuositeetti ja hyväntuulisuuskin. Persoonallisten ja vaikuttavien omien sävellystensä lisäksi Lumen soittaa myös omien suosikkiartistiensa, kuten Queenin, Nat King Colen, The Beatlesin ja Billy Idolin tunnettuja kappaleita.

JC Halttunen Trio on valmistautunut Hauliklubin tunnelmaan akustisella setillä. Kokoonpano on tunnettu useamman suomalaisartistin ja projektin taustalta, mutta nyt kuultavissa myös omalla setillä, joka edustaa tyyliltään blues/rockia. Trion vahvuuksiin kuuluu tiukka yhteissoitto sekä tyylikäs virtuositeetti, joka viihdyttää Hauliklubin yleisöä illan aluksi. Triossa soittavat JC Halttunen, kitara ja laulu, Arttu Kuusisto, basso, sekä Konsta Lehmonen, lyömäsoittimet.

Hauliklubi koostuu musiikista, mauista ja tarinoista

TGF-Hauliklubi on Tampere Guitar Festivalin luotsaama, helmikuussa 2017 startannut musiikkiklubi, jossa yhdistyvät tunnelma, musiikki, maut ja tarinat. Tapahtumaa voi kuvailla alkuiltaan sijoittuvaksi popup-klubiksi, jossa on konserttimaisia piirteitä. Tapahtumapaikka on historiallinen Pispalan Haulitehdas, joka sijaitsee Pispalan pohjoisrinteellä. Illan aikana on tarjolla erilaisia pieniä vakioruoka-annoksia, kuten Haulimestarin hiukopala ja Haulin keitto. Ennakkoon varattavissa on myös täysimittainen menu, joka vaihtelee illan teeman mukaan. Klubilla on b-oikeudet, joten alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita ainoastaan huoltajan seurassa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy osoitteesta www.tgf.fi/hauliklubi.

Toukokuussa järjestetään poikkeuksellisesti kaksi klubia. 3.5. teemana on Flamencon taikaa. Silloin esiintyy flamencotaituri Joonas Widenius sekä Oliver Palm. Kauden päätösklubilla 4.5. kuullaan folkia yli rajojen kahden artistiryhmän voimin. Niina & Vapaamuusikot sekä venäläinen Trio Pal Mundo, joka on tunnettu taidokkaasta kuubalais-brasilialais-afrikkalaisia rytmejä yhdistelevästä soitostaan.

Jäsenetu yrittäjille

Tapahtuman järjestäjät, jotka ovat Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n jäseniä itsekin, kutsuvat yrittäjäkumppanit tutustumaan Hauliklubiin. PPY:n jäsenet sekä heidän henkilökuntansa ja avecinsa ovat oikeutettuja 10 % alennukseen ennakkoon ostetuista Show & Street food -paketeista. Etukoodi on HAULIPY, ja se koskee kevään kaikkia konsertteja. Lisätietoa tapahtumasta ja ennakkovarauksista löytyy osoitteesta www.tgf.fi/hauliklubi.


FAKTAT:

Tapahtumapaikka
Pispalan Haulitehdas, Haulikatu 8, Tampere

Liput
Ennakko 13,50 €, Show & Street food 25 €
Ovelta 15 €

Lipunmyynti ja tiedustelut
www.tgf.fi/hauliklubi
044 5511 565

Tuotanto
Tampere Guitar Festival

Haastattelut, yhteys, kuvat
Tomi Tolvanen, klubi-isäntä
Puh. 044 5633 949
E-mail: tomi@tgf.fi

Kuvagalleria
http://www.tgf.fi/kuvagalleria