18.6.2018 klo 15:58
Uutinen

Haussa vuoden uusmaalainen yritys – Ehdota vaikutuksen tehnyt firma kilpailuun 14.9.2018 mennessä

Törmäsitkö mainioon yritykseen Uudellamaalla? Tunnetko yritys- tai yrittäjätarinan, joka on tehnyt sinuun suuren vaikutuksen? Uudenmaan liitto kerää ehdotuksia Vuoden uusmaalainen yritys 2018 -tunnustuksen saajaksi 14.9. saakka.

Kolme sarjaa

Erilaisten yritysten palkitsemisella halutaan nostaa esille Uudenmaan yritystoiminnan monimuotoisuutta. Siksi palkinnot jaetaan kolmessa sarjassa: tuotannolliselle yritykselle, kaupan tai palvelualan yritykselle sekä start up -yritykselle.

Ehdotuksen voi tehdä esimerkiksi yritykseen tyytyväinen asiakas tai yhteistyökumppani. Yritys tai yrittäjä voi tarjoutua ehdolle myös itse.

Omaperäisyys ja aktiivisuus valttia

Valinnassa painotetaan yrityksen liikeidean omaperäisyyttä, hallittua ja kannattavaa kasvua sekä yrityksen vaikutusta työllisyyteen ja tuote- ja palvelutarjontaan.

Ansioiksi lasketaan myös aktiivinen toiminta yrittäjyyden ja yrittäjien yhteistyön edistämisessä. Start up -yrittäjyyttä arvioidaan liikeidean innovatiivisuuden sekä kasvun ja kansainvälistymisen näkymien perusteella.

Päätökset palkittavista tekee asiantuntijaraati, jossa ovat edustettuina Uudenmaan liitto, Uudenmaan ELY-keskus, alueen yrittäjäjärjestöt sekä Helsingin seudun kauppakamari. Raadin puheenjohtajana toimii tänä vuonna Uudenmaan Yrittäjien Juhani Hyry. Raadissa Helsingin Yrittäjiä edustaa puheenjohtaja Mari Laaksonen.

Valinnat julkistetaan marraskuussa

Vuoden uusmaalaista yritystä voi ehdottaa 14.9.2018 saakka. Valinnat julkistetaan ja yritykset palkitaan Uudenmaan Maakuntaparlamentissa marraskuussa.

Tarkemmat tiedot ja lomake ehdotuksia varten löytyvät Uudenmaan liiton verkkosivuilta osoitteesta www.uudenmaanliitto.fi/vuodenyritys

Esimerkillisiä yrityksiä on palkittu Uudellamaalla jo yli 20 vuotta. Viime vuonna palkittiin kansainvälisen kasvun makuun päässyt helsinkiläinen raakasuklaabrändi Goodio, suomalaisille tuttu muovituotteiden valmistaja Plastex Lohjalta sekä kansainvälistä liiketoimintaa harjoittava vantaalainen helikopterilentäjien simulaattorikouluttaja Coptersafety.

Lisätietoja:
Lauri Kuukasjärvi, elinkeinopäällikkö
Uudenmaan Liitto
p. 044 090 9272

Kuva: Shutterstock