8.9.2020 klo 19:39
Uutinen

Helsingin Golfmestaruus 2020 ja motivaatiota etsimässä

Helsingin golfmestaruus 2020 ja golfiin tutustuminen

Helsingin Yrittäjien golfmestaruudesta kilpailtiin tänä vuonna Vuosaari Golfissa poikkeuksellisesti vasta syksyn alussa perjantaina 4.9.20. Perinteisesti kisa on järjestetty kesäkuun alkupuolella (6.6.), mutta koronatilanteen vuoksi siirsimme sen syksyyn.Tämä vuosi oli jo 23. kerta, kun mestaruutta ratkottiin. Kisan järjestäjä vaihtui tänä vuonna, mutta kaikki aikaisemmat kisat järjestänyt Risto Moll oli tälläkin kertaa mukana pelaamassa. Ensimmäistä kertaa yhdistimme kisatapahtumaan myös golfiin tutustuminen niille, joille golf ei ole tuttu laji.

Golfiin tutustujat saivat opettajakseen golfammattilaisen Toni Karjalaisen. Toni oli rakentanut harjoitusalueelle radan, jossa käytiin eri lyöntejä läpi. Leikkimielisen kisan voitti Karla Arja Vainio. Meillä oli tarkoitus syödä yhdessä klubilla molempien sessioiden päätteeksi, mutta valitettavasti mestaruuskisaajien kierros kesti niin kauan, että tutustujat ehtivät lähteä kotiin. Järjestäjä ottaa oppia ensi vuodelle, ja miettii, josko saisi paremmin lopetukset synkkaan:)

2/3 tasoituksilla, pistebogey -kilpailu, miehet:
1. Tommi Lampila, myös lähimmäs lippua -kisan voittaja
2. Santtu Syväpuro, paras scratch tulos
3. Risto Moll

2/3 tasoituksilla, pistebogey -kilpailu, naiset:
1. Anne Wuokko, myös Länsi-Helsingin Yrittäjien kiertopalkinnon voittaja (golftonttu)
2. Jaana Tommiska, myös pisin drive -kisan voittaja

Aurinko helli sekä golfiin tutustujia että kilpailijoita paria lyhyttä sadekuuroa lukuunottamatta ja tunnelma oli sen mukainen.
Nöyrä kiitos Ristolle aikaisempien vuosien työpanoksesta ja hienoa, että saimme perinteen edelleen jatkettua!

Uusien jäsenien lounastapaaminen

Länsi-Helsingin Yrittäjien hallitus oli runsaslukuisesti edustettuna uusien jäsenyrittäjien lounaalla Café Torpanrannassa torstaina 3.9.20. Kerroimme Suomen Yrittäjien jäseneduista ja mistä löytää lisätietoa toiminnasta. Vastailimme esiin nouseviin kysymyksiin, ja muutama ehdotuskin tuli jäsentoiminnan kehittämiseen.

Mikä sinua motivoi?

Sitä pohdimme elokuun loppupuolella parinkymmenen yrittäjän voimin Talin kartanossa. Shani Livson (BA Personnel) esitti eloisasti Steven Reissin 16 ”elämän motiivia” ja kävimme joitakin käytännön esimerkkejä läpi. Ilta päättyi iloiseen puheen sorinaan herkullisen illallisen ja verkostoitumisen lomassa.

Syksy on ollut tapahtumatäyteinen jo tähän mennessä ja lisää on luvassa. Pyrimme järjestämään kaikki ne tapahtumat, jotka olimme keväälle suunnitelleet nyt syksyn aikana ja samaan aikaan järjestämään myös syksylle suunnitellut tapahtumat. Joitakin tapahtumia olemme rajoituksista johtuen joutuneet peruuttamaan tältä vuodelta kokonaan, mutta ehkä sitten ensi vuonna otamme uudet ideat käytäntöön. On tärkeää tavata muita yrittäjiä myös ihan kasvotusten eikä pelkästään ruutujen välityksellä!

Nähdäänhan tulevissa tapahtumissa,

Anne Wuokko, Länsi-Helsingin Yrittäjät ry, viestintävastaava