17.4.2018 klo 21:12
Uutinen

Helsingin Yrittäjien aloitteesta perustettiin Uudenmaan sote- ja maakuntauudistuksen uusi Yrittäjäfoorumi

Uusimaa 2019 -hankkeen (Uudenmaan liitto) uusi Yrittäjäfoorumi sai alkunsa Helsingin Yrittäjien aloitteesta. Foorumin tarkoituksena on tuoda sote- ja maakuntauudistuksen valmisteluun Uudellamaalla yritysten ja elinkeinoelämän näkökulmaa.

Yrittäjäfoorumi kokoontui ensimmäistä kertaa 8.3.2018. Keskusteluaiheina olivat elinvoimatoimiala uudessa maakunnassa, sote-uudistuksen valmistelutilanne sekä hankkeen tavoite rakentaa Euroopan paras alue elää ja toimia. Yrittäjäfoorumin puheenjohtajana toimii maakuntajohtaja Ossi Savolainen.

Yrittäjäjärjestö on hyvin edustettuna foorumissa, sillä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Uudenmaan Yrittäjillä on kaikilla oma edustajansa tuomassa yrittäjätietoutta valmisteluun. Helsingin Yrittäjiä yhteistyöryhmässä edustaa toimitusjohtaja Tiina Oksala.

Yrittäjäfoorumiin voi tutustua Uusimaa 2019 -sivustolta. Sivulta löydät muun muassa tietoa kokousten sisällöistä.

>> Yrittäjäfoorumi Uusimaa 2019 -sivustolla

Uudenmaan liitto ja sen Uusimaa 2019 -hanke koordinoi sote- ja maakuntauudistuksen valmistelua Uudellamaalla. Muut valmisteluun osallistuvat tahot ovat: kunnat, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon yhteistoiminta-alueet, sairaanhoitopiiri, erityishuoltopiiri, pelastuslaitokset, ELY-keskus, työ- ja elinkeinotoimisto sekä aluehallintovirasto.

Lähde: Uusimaa 2019 -hanke, Uudenmaan liitto