2.3.2022 klo 10:47
Uutinen

Helsingin Yrittäjien Lounais-Helsingin hallitukseen jäseniä 2022 – Rauno Hietanen

Helsingin Yrittäjien Lounais-Helsingin hallituksen jäsenten esittely jatkuu:

Lounais-Helsingin Yrittäjän hallituksen jäsen Rauno Hietanen:

”Yrittäjäksi heittäytymisessä on paljon uutta asiaa, ja on hyvä, jos tukea ja tietoa löytyy jo heti alkumetreillä. Hallitustyössä Lounais-Helsingin Yrittäjissä pidänkin tärkeänä toimia tukiverkostona yrittäjille.

Yrittämään oppii myös virheiden kautta, mutta koska joku toinen yrittäjä on jo tehnyt samat virheet, niin mitäpä niitä itse enää toistamaan. 

Vinkkejä liiketoimintaan, verkostoitumiseen ja asiakkaiden hankintaan saa yrittäjäjärjestön muilta jäseniltä. Kukapa muu ymmärtäisi niin hyvin yrittäjän sielunmaisemaa kuin toinen yrittäjä!

Yrittämisessä, tai elämässä muutenkin, yhdessä tekemällä pääsee nopeammin sinne minne on menossa.

Liittyessäni yrittäjäjärjestöön perustelin asian taloudellisesta näkökulmasta: pienehkö vuosimaksu, mutta paljon erilaisia etuja niin oman bisneksen kuin vapaa-ajan kannalta. Tyylikäs lehtikin kolahtelee luukusta muutaman kerran vuodessa. Ehkä tärkeimmäksi asiaksi itselle ovat kuitenkin nousseet yhdistyksen järjestämät vapaamuotoiset tapaamiset muiden alueen yrittäjien kanssa.

Tapaamiset sisältävät rentoa jutustelua, yhteystietojen vaihtamista sekä esimerkiksi oman ja muiden liiketoiminnan miettimistä eri näkökulmista.

Yritykseni on Sanatakomo Oy, jonka puitteissa kustannan paria paikallislehteä Helsingissä sekä teen journalistisia sisältöjä ja painojulkaisuja yksittäisistä mainoksista kokonaisiin aikakauslehtiin eri asiakkaille. Paikallislehdistäni yksi on Jätkäsaari-Ruoholahti-lehti ja toisen nimi on Töölönlahden Sanomat. Lisäksi teen töitä muun muassa Kauppalehteen, jossa työskentelen ulkoasuryhmässä. Teen Kauppalehteen silloin tällöin myös talous- ja autoaiheisia artikkeleita. Yksi työllistäjäni on myös Suomen Ampumaurheiluliitto, heille teen Urheiluampuja-nimisen lehden taiton.”

rauno.hietanen@toolonlahti.fi
www.sanatakomo.fi