Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

21.2.2022 klo 11:16
Uutinen

Helsingin Yrittäjien Lounais-Helsingin hallitukseen uusia jäseniä 2022 – Anton Palmu

Helsingin Yrittäjien Lounais-Helsingin hallituksen uusien jäsenten esittely jatkuu:

Anton Palmu on Suomen Yrittäjien jäsen ja aloittanut Helsingin Yrittäjien Lounais-Helsingin LoHY:n hallituksessa 1.1.2022 ja hänen vastuullaan on vaikuttaminen.

Antonin sanoin kerrottuna:

”Yrittäjäurani alussa keskityin täysillä pelkästään hyödyllisinä pitämiini asioihin. Yrittäjäjärjestö tuntui kaukaiselta ja minulle tarpeettomalta. Firma kyllä kasvoi kauniisti, mutta samalla oma näkökulmani kapeni ja voimat vähenivät. Jokin sai minut lähtemään Jyväskylään Nuorten yrittäjien viikonloppuun yksinäni. Tämä oli minulle käänteentekevä matka. Yrittäjien tarjoamat tapahtumat ja koulutukset ovat hyviä välineitä verkostoitua ja jutella muiden kanssa asioista. Rakastun näissä tilaisuuksissa omaan firmaani aina uudelleen. Saan oppia, tukea ja näen oman työni arvon. On motivoivaa nähdä keskustelujen jälkeen oma yritys uudessa valossa. Tapahtumiin voi lähteä yksinkin, koska tietää, että kaikkien kanssa on jotain yhteistä.

Olen itse viidennen polven yrittäjä ja intohimonani on paremman maailman rakentaminen tekojen kautta. Yrittäjät ovat tämän maan tekijöitä sanan suurimmassa merkityksessä. Lähdin hallitustyöhön, koska haluan tukea tekijöitä heidän omissa tavoitteissaan, unelmissaan ja hyvinvoinnissaan. Haluan hallitustoiminnan kautta tuoda yksittäisten yrittäjien tarinat ja näkökulmat poliittisen päätöksenteon keskiöön. Haluan, että kaupunkisuunnittelussa, alueen yrittäjien tarpeet ja näkökulma on vahvasti huomioituna Helsinkiä kehitettäessä. Haluan keventää yrittäjiä kuormittavaa byrokratiaa ja rakentaa mallia, jossa kaupunki ja yritys ovat kumppaneita. Tieto on valtaa ja tiedon jakaminen on vaikuttamista. Siksi keskustelen mielelläni yrittäjien kanssa aina tilaisuuden tullen. Minuun saa olla yhteydessä.

Nykyinen yritykseni Saraste perhepalvelut tarjoaa lastensuojelun erityispalveluita kunta-asiakkaille sekä asumisen palveluita nuorille. Olen ollut yrittäjänä 17 vuotta ja toimin aktiivisesti myös yritysmentorina.”

Anton Palmu
anton.palmu(a)sarastepalvelut.fi
Saraste perhepalvelut
https://sarastepalvelut.fi/