14.2.2022 klo 11:38
Uutinen

Helsingin Yrittäjien Lounais-Helsingin hallitukseen uusia jäseniä 2022 – Shani Livson

Helsingin Yrittäjien Lounais-Helsingin hallituksen uusien jäsenten esittely jatkuu:

Shani Livson toimii Helsingin Yrittäjien luottamushenkilönä neljättä vuotta. Hän oli ensin Länsi-Helsingin hallituksessa jäsenvastaavana ja sihteerinä sekä Helsingin Yrittäjien hallituksessa varajäsenenä, kunnes asuinpaikan muutoksen myötä siirtyi Lounais- Helsingin jäseneksi ja toimii nyt LoHy:n hallituksessa sihteerinä. 

Shanin lempikysymys on ”Tiedätkö mikä sinua motivoi?”

”Koulutan ja valmennan johtamisen ja työhyvinvoinnin teemoja sekä motivaatiota. Olen alkuperäiseltä koulutukseltani kätilö ja teen niitä töitä edelleen freelancerina silloin tällöin. Ihmisläheinen työ on aina ollut vahvuuteni. 

Yrittäjien paikallisyhdistyksessä toimiminen on minulle yksi keino toteuttaa omia motiivejani; auttaa ja vaikuttaa yrittäjien hyvinvointiin sekä verkostoitua mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Yrittäjäjärjestö on tuonut yrittäjyyteeni ihan uusia ulottuvuuksia, laajentanut verkostoani ja kaikissa kohtaamisissa oppii jotain uutta. 

Tarjoan yksilö- ja tiimivalmennusta. Ydinosaamistani on motivaatiokoulutus ja – valmennus, tiimidynamiikan tunnistaminen ja valmennus, muutosvalmennus yrityksen johdolle ja henkilöstölle sekä erilaisten HR-prosessien luonti ja koulutus.”

Shani Livson
Valmentaja, yrittäjä, kätilö, HM
shani.livson@bapersonnel.fi
Baltic Archipelago Oy
https://bapersonnel.fi