9.2.2022 klo 12:12
Uutinen

Helsingin Yrittäjien Lounais-Helsingin hallitukseen uusia jäseniä 2022 – Kirsi Kankaanpää

Ensimmäisenä esittäytyy Kirsi Kankaanpää, joka on Suomen Yrittäjien jäsen ja aloittanut Helsingin Yrittäjien Lounais-Helsingin LoHY:n hallituksessa 1.1.2022 ja hänen vastuullaan on viestintä.

Kirsin sanoin kerrottuna:

”Oma lempi sanontani on Albert Einsteinin sitaatti ”kokeminen on oppimista ja kaikki muu on informaatiota”. Jokainen päivä on uusi kokemus ja jotta kaikesta kokemastaan voi ottaa täysillä kaiken irti on hyvä pitää myös oma osaaminen ajan tasalla. Itse olen ikuinen oppija ja saanut Suomen Yrittäjien jäsenilleen tarjoamista koulutuksista hyvää lisätietoutta sekä myös yrittäjä jäsenten kanssa vaihdetuista keskusteluista vahvistusta omaan tekemiseen. 

Paikallisyhdistyksessä toimiminen on minulle vielä uutta, mutta tärkeänä asiana koen jo tässä vaiheessa vaikuttamisen sekä yhteistyön paikallisten toimijoiden kanssa. Lähellä omaa sydäntäni on oppilaitosyhteistyö ja oman osaamiseni jakaminen. Aktiivisen tiedottamisen kautta uskon, että saamme paikallisyhdistyksenä entistä parempaa näkyvyyttä ja myös uusia jäseniä mukaan Lounais-Helsingin yrittäjien toimintaan.

Yritykseni Energiaa Arkeen Oy tarjoaa HR vuokratyöpalveluja sekä ryhmä- ja yksilövalmennusta, suunnattuna kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja työyhteisön kehittämiseen. Valmennukseen kuuluu tavanomaisten valmennusmenetelmien lisäksi myös joogankaltainen kehollinen harjoitus. Ohjaan myös perinteisiä joogatunteja, muun muassa Lapinlahden Lähteellä sekä keväästä pitkälle syksyyn Jätkäsaaren Hyväntoivonpuistossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!”

Kirsi Kankaanpää
kirsi@energiaaarkeen.fi
Energiaa Arkeen Oy