Mari Laaksonen.
Mari Laaksonen. Kuva: Tero Takalo-Eskola
25.11.2021 klo 15:58
Uutinen

Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Mari Laaksonen valittiin jatkokaudelle

Aluejärjestön puheenjohtajaksi kaudelle 2022 valittiin Mari Laaksonen, CleanMarin Oy. Laaksonen ansaitsi luottamuksen jatkokaudelle 25.11.2021 järjestetyssä syyskokouksessa.

Helsingin Yrittäjien syyskokous valitsi nykyisen puheenjohtajan Mari Laaksosen yksimielisesti jatkamaan luottamustehtävässään. Laaksonen toimii myös Suomen Yrittäjien valtuuston varapuheenjohtajana ja on mukana paikallisessa toiminnassa Helsingin Yrittäjät – Keski-Helsinki ry:n hallituksen jäsenenä.

Laaksonen on toiminut Helsingin Yrittäjien puheenjohtajana neljän vuoden ajan, joista kaksi viimeisintä kautta on kulunut muun vaikuttamistyön lisäksi koronan yrittäjille tuottamien haasteiden ratkomisessa.

– Helsinki on hyvä paikka yrittää, mutta töitä sujuvamman yrittäjyyden eteen on paljon. Minulla on nyt ilo jatkaa tätä pitkäjänteistä työtä yrittäjien yhteisten asioiden eteen, Laaksonen toteaa.

Mari Laaksosen luottamushenkilötyö alkoi vuonna 2010 Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien hallituksessa. Työ on jatkunut paikallisyhdistyksen hallitustyön ja puheenjohtajuuden kautta Helsingin Yrittäjien hallitukseen ja valtakunnallisen vaikuttamistyön pariin keskusjärjestön Suomen Yrittäjien hallitukseen. Laaksonen perusti siivousalaan keskittyvän yrityksensä CleanMarin Oy:n vuonna 2003 ja yritys työllistää noin 20 henkeä.

Helsingin Yrittäjien hallitus kaudella 2022

Helsingin Yrittäjien syyskokouksessa 25.11.2021 valittiin puheenjohtaja ja hallitus tulevalle vuodelle. Uuden hallituksen kokoonpano julkaistaan Helsingin Yrittäjien verkkosivuilla loppuvuoden aikana.

Lisätietoja:

Mari Laaksonen

Mari Laaksonen

Puheenjohtaja | Helsingin Yrittäjät
CleanMarin Oy

Kuva: Tero Takalo-Eskola