HYsenioriverkosto
14.1.2022 klo 15:44
Uutinen

Helsingin Yrittäjien senioriverkoston syksy oli koronasta huolimatta täynnä toimintaa

Senioriyrittäjien verkoston menneeseen syksyyn mahtui paljon erilaisia tapahtumia, juhlia ja aktiviteetteja.

Marraskuussa seniorit pääsivät katsomaan Kansallisteatterin loppuunmyytyä Kiviä taskussa -näytelmää, joka järjestettiin Studio Pasilassa. Marraskuun loppupuolella senioriverkosto järjesti Kampin palvelutalon senioreille terveysluennon otsikolla ”Olet oman hyvinvointisi arkkitehti”.  Valitettavasti terveysluennon yleisömäärä jäi koronan takia vähäiseksi.  

4.12.2021 seniorit pukivat parasta päälle ja suuntasivat Kalastajatorpalle juhlimaan itsenäistä Suomea. Helsingin Yrittäjien Itsenäisyysjuhlassa kuultiin hienoja puheita, musiikkiesityksiä ja tavattiin Helsingin Yrittäjien luottamushenkilöitä ja yrittäjiä.

Itsenäisyyspäivän jälkeen osa senioriverkoston jäsenistä matkusti Tukholmaan. Tukholmassa matkaseurue kävi Vanhan kaupungin pienellä joulutorilla sekä vierailulla kuninkaan linnan Livrustkammarenissa, jossa oli esillä vanhoja varusteluvälineitä ja hienoja vaunuja, joissa hallitsijat ovat matkustaneet.

Senioriverkoston vakiotapahtumiin ovat kuuluneet keilausillat ja ti-to-yhteislounaat. Keilausiltoja ja lounaita järjestettiin syksyn aikana aina koronatilanteen salliessa.

Joulukuussa seniorit kokoontuivat sesongin päättäjäisiin keilahallille, jossa tavan mukaan keilauskilpailun kolme viimeistä palkittiin. Lisäksi joulukuun toisena tiistaina järjestettiin vielä vuoden viimeinen ti-to-lounas, jossa myös joulupukki vieraili.


Helsingin Yrittäjien Senioriverkosto

Seniorijäsenyys on aktiiviyrittäjätoiminnasta luopuneelle jäsenyrittäjälle mahdollisuus jatkaa toimintaa yrittäjäjärjestön parissa. Helsingin Yrittäjien Senioriverkosto tapaa kuukausittain ja järjestää muun muassa yhteisiä omakustanteisia lounaita, tietoiskuja ja teatterikäyntejä. Senioriyrittäjät osallistuvat myös Suomen Yrittäjien järjestämiin seniorimatkoihin sekä ovat tärkeä osa Helsingin Yrittäjien toimintaa edustamalla senioriyrittäjiä aluejärjestön tapahtumissa.

Lisätietoa toiminnasta

Jan-Eric Danielsson

Jan-Eric Danielsson

Puheenjohtaja
Helsingin Yrittäjien Senioriverkosto