19.9.2022 klo 12:23
Uutinen

Henry´s Club UJO! tuo bilevirtaa myös maakunnalliseen yrittäjägaalaan Vanajanlinnassa

Henry's Club on hämeenlinnalaisen muusikon, Henri Savolaisen pyörittämä musiikkikollektiivi. Eri kokoisina kokoonpanoina ja tilaisuuden luonteen mukaan Henkka bändeineen kiertää keikoilla ja yksityisjuhlissa tuoden railakkaan klubitunnelman ja tanssittavan musiikin kaikkialle.

Henry’s Club on hämeenlinnalaisen muusikon, Henri Savolaisen pyörittämä musiikkikollektiivi. Hämeen Maakunnalliseen Yrittäjägaalaan Henkka johtaa lavalle 8-henkisen UJO!-orkesterin. Showbändin setit muodostuvat uusista ja vanhoista bileklassikoista, myös 20-luvun tunnelmaa sivutaan raikkaasti. Ohjelmistossa on kappaleita suosituilta kokoonpanoilta ja artisteilta, kuten esimerkiksi Blues Brothers, Brian Setzer, Bruno Mars, Maroon 5, Stevie Wonder, Aki Sirkesalo sekä J. Karjalainen.

Eri kokoisina kokoonpanoina ja tilaisuuden luonteen mukaan Henkka bändeineen kiertää keikoilla ja yksityisjuhlissa tuoden railakkaan klubitunnelman ja tanssittavan musiikin kaikkialle.

Henry’s Clubissa soittaa laajasti opiskelleita taitavia ja lahjakkaita ammattimuusikoita, jotka toimivat aktiivisesti Suomen musiikkielämässä, teattereissa ja oppilaitoksissa. Bändin kotipaikkakunta on Hämeenlinna, mutta Henry´s Club on vaivihkaa levittäytynyt ympäri Etelä-Suomea, joten pääkaupunkiseudun lisäksi keikkoja tehdään ympäriinsä paikkakunnasta riippumatta.

Henkka Savolainen on musiikin moniottelija. Sibelius-opiston sähköbasson ja pop/jazz-laulun opettajan työn ohella hän on vahva showhahmo, laulaja ja muusikko, joka luovii sujuvasti tontilla kuin tontilla. Hän itse kuvailee tavoittavansa aseistariisuvaa vuorovaikutusta ja kommunikointia yleisön kanssa.
– Tarkoitus kun on tehdä jokaisesta keikasta ikimuistoinen kokemus, niin yleisölle kuin soittajillekin. Kukaan ei koskaan keikkahommissa tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu…