Honkajoen Yrittäjät
Honkajoen Yrittäjät
18.1.2022 klo 09:44
Uutinen

Honkajoen Yrittäjät on Satakunnan vuoden 2021 paikallisyhdistys

Satakunnan Yrittäjät on palkinnut vuoden 2021 paikallisyhdistyksenä Honkajoen Yrittäjät. Pohjois-Satakunnan aktiivisen paikallisyhdistyksen hyvä henki ja fiilis näkyy ja kuuluu koko maakunnassa. Yrittäjien hyvinvoinnin, edunvalvonnan ja toimintaedellytysten parantamisen eteen tehdään Honkajoella töitä monella rintamalla.

Honkajoen Yrittäjät on aktiivinen paikallisyhdistys, joka toimii hyvässä yhteistyössä muiden paikallisyhdistysten ja aluejärjestön sekä muiden sidosryhmien kanssa. Honkajoen Yrittäjät osoittaa hyvin sen, että myös pienemmässä paikallisyhdistyksessä toiminta voi olla monipuolista, näkyvää ja kehittyvää. Talkootoiminnalla järjestetään paljon tapahtumia ja keskusta-alueen elävöittämistä.

Honkajoen Yrittäjät on aktiivinen myös kuntayhteistyössä sekä yrittäjien edunvalvonnassa jopa valtakunnallisella tasolla. Kuntaliitoskaan ei yhdistystä hidastanut, vaan se on tuonut uutta virtaa myös koko Kankaanpäähän. Honkajoen Yrittäjät myös viestii toiminnastaan monipuolisesti, verkkosivu-uudistus toteutettiin yhdessä ja somekanavatkin on hallussa. Myös jäsenkehitys on Honkajoen Yrittäjissä positiivista.

ONNEA HONKAJOEN YRITTÄJÄT! Honkajoen Yrittäjien sivuille pääset tästä >>

Valtakunnalliseen vuoden paikallisyhdistyskisaan Satakunnasta lähtevät seuraavat paikallisyhdistyset kokoluokittain:

Alle 100 jäsentä: Honkajoen Yrittäjät

100-200 jäsentä: Eurajoen Yrittäjät

200-500 jäsentä: Ulvilan Yrittäjät

Yli 500 jäsentä: Porin Yrittäjät

Valtakunnalliset palkinnot jaetaan Yrittäjäristeilyn yhteydessä järjestettävässä Vaikuttajafoorumissa huhtikuussa.

Pääkuva: Honkajoen Yrittäjät