1.8.2019 klo 13:57
Uutinen

Hyödynnä jäsenetusi: ilmoittaudu nyt syksyn etäkoulutuksiin

Lapin Yrittäjien jäsenenä osallistut maksuttomiin etäkoulutuksiin. Löydä alta itsellesi sopivin ja ilmoittaudu heti.

YEL-vakuutus ja yrittäjän eläketurva – etäkoulutus 19.9.2019

Koulutuksen aihe:

Yrittäjänä huolehdit pakollisesta eläketurvastasi itse. YEL-vakuutus on yrittäjän eläketurvan sekä kaiken muun sosiaaliturvan perusta. Opi, miten vakuutustasoon voi vaikuttaa, ja kuinka se vaikuttaa erilaisiin etuuksiin.

Koulutus on tarkoitettu kaikille yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita YELiin ja yrittäjän eläketurvaan liittyvistä asioista.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Yrittäjän turva sairastaessa – etäkoulutus 22.10.2019

Koulutuksen aihe:

Yrittäjäkään ei ole kone. Opi, mistä saada apua, kun aamulla ei pääsekään avaamaan puotia. Kertaa, mistä saada toimeentulo sairastuessa tai työkyvyn lähtiessä pidemmäksi aikaa.

Koulutus on tarkoitettu kaikille yrittäjille, joita aihe kiinnostaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Uudistuva työaikalainsäädäntö – koulutustallenne katsottavissa heti

Koulutuksen aihe:

Koulutuksessa käydään läpi työaikalainsäädäntöön tehtyjä uudistuksia, uuden työaikalain soveltamisalaa, lain sisältämiä työaikajoustojen mahdollisuuksia, säännöllisen työajan määräytymistä sekä lisätyö-, ylityö- ja lepoaikasäännöksiä. Lisäksi käydään läpi vuosilomalain muutoksia liittyen sairaudesta aiheutuvan työkyvyttömyyden vaikutteesta vuosilomaan.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka työssään tarvitsevat tietoa työsuhteisiin liittyvistä asioista. Koulutus sopii erityisesti työllistäville yrittäjille, henkilöstö- ja työsuhdeasioista vastaaville sekä esimiehille.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen – koulutustallenne katsottavissa heti

Koulutuksen aihe:

Tästä koulutuksesta saat perustiedot työnantajuuteen liittyvistä velvoitteista ja työsopimuksen tekemisestä. Koulutuksessa käsitellään esimerkiksi liiketoiminnan laajentamista, ensimmäisen työntekijän palkkaamista ja ensimmäistä kertaa työnantajana toimimista.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti yksinyrittäjille, jotka pohtivat, uskaltavatko lähteä palkkaamaan työntekijöitä. Koulutus antaa vastauksia siihen, mihin yrittäjän pitää varautua ja valmistautua siirtyessään yrittäjyydestä työnantajayrittäjyyteen.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Löydä kaikki tulevat koulutukset jäsenille: https://www.yrittajat.fi/tapahtumat-ja-koulutukset/