Maija Aarnio
16.4.2024 klo 13:18
Uutinen

Hyvää Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien jäsen!

Kevät on jo pitkällä ja vauhti tuntuu kiihtyvän joka sektorilla, melkeinpä niin että tekee välillä jo mieli hidastaa ja ajatella loppumattoman tietotulvan keskellä mieluummin vaikka tulevia kesäpäiviä. 

Meillä toimistolla on ollut kiirettä muutosten ja fyysisen muuton kanssa, mutta pikkuhiljaa asiat alkavat järjestyä ja pääsemme kiinni arkeen. Meidän arkeemme kuuluu teidän kaikkien yrittäjien auttamisen lisäksi paljon yrittäjien etujen valvontaa, paikallisista asioista (esim. maksuajat, hankinta-asiat) valtakunnallisiin ( esim. Inhouse-toiminta ja hyvinvointialueet) ja myös EU-tasolle asti (vaalit) sekä etenkin alueen edellytysten parantamista yhdessä usein sidosryhmien ja kumppaneiden kanssa. Puuhaa riittää, mutta askel kerrallaan näissä päästään eteenpäin.

Yrittäjille kulunut kevät on tuonut monenlaista uutta, enkä usko sen tähän loppuvan. Kehysriihen päätökset vaikuttavat meihin kaikkiin sekä yrittäjinä että kuluttajina, ja tuntuu, että monella on nyt huoli tulevaisuudesta, omasta ja yrityksensä. Haluaisin tässä muistuttaa, että tukea löytyy monenkin toimijan kautta eikä yksin kannata jäädä murehtimaan. Löydät lisätietoja toimijoista nettisivuiltamme.

Jäsenenä kuulut aina oman paikallisyhdistyksesi lisäksi myös aluejärjestöön (Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät) sekä valtakunnalliseen Suomen Yrittäjiin. Täten voit siis osallistua mihin tahansa meidän kolmen tasomme tapahtumiin ja kerätä hyvää verkostoa ja vertaistukea. Huomaathan kuitenkin, että joissain tapahtumissa saattaa olla osallistumisrajoituksia tai ne voivat olla maksullisia – nämä on aina selkeästi kerrottu tapahtumailmoituksessa. Lähde siis rohkeasti mukaan tapahtumiin!   

Niitä aurinkoisia kesäpäiviä kohden onkin hyvä mennä vaikka tämän viestin kautta, sillä tapahtumiimme osallistuminen tuo varmasti vaihtelua arkeen! Missä niistä nähdään?

Kesää odotellen,

Maija