16.1.2018 klo 08:02
Uutinen

Hyväluontoinen Häme esittäytyy uusilla tuotteilla Matka 2018 -messuilla

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma järjestetään viikonvaihteessa Helsingin messukeskuksessa. Mukana on kahdeksan kantahämäläistä matkailutoimijaa uusine tuotteineen.

Matka 2018 -messut starttaa matkailuvuoden tällä viikolla Messukeskuksessa Helsingissä 900 näytteilleasettajan voimin. Näytteilleasettajat tulevat 83 eri maasta ja kaikista maanosista. Messujen ovet avautuvat ammattilaisille ja medialle torstaina 18.1., ja perjantaista sunnuntaihin messut on avoinna kaikille.

Kahdeksan kantahämäläistä matkailutoimijaa osallistuu Matkalla kasvuun -yhteistyöhankkeen mahdollistamana Matka 2018 messuille 18.–21.1.2018 Helsingin messukeskuksessa.

Messuilla lanseerataan 31 uutta matkailutuotetta ja -palvelua, jotka työstettiin Matkalla kasvuun – yhteistyöhankkeen tuotekehitysvalmennuksissa syksyllä 2017. Matkailutoimijat osin uudistivat omia palveluitaan, mutta mikä merkittävintä, myös loivat verkostoina uusia luonto-, ruoka-, kulttuuri- ja hyvinvointimatkailutuotteita.

Matkalla kasvuun -yhteistyöhankkeen osastolla ovat mukana Hämeen keskiaikafestivaali, Lepaan viini- ja puutarhatila, Monineuvo Matkailupalvelut, Naivistit Iittalassa, Petäys Resort, Ravintola Vispilä, Tilausravintola Tulinummi ja Wetterhoff Oy.

Matkalla kasvuun -yhteistyöhanke on Koulutuskuntayhtymä Tavastian ja Hämeen ammattikorkeakoulun Oy:n hanke.

Matkamessut toimii matkailuvuoden tehokkaana avaajana ja tarjoaa inspiraatiota sekä parhaimpia tarjouksia tulevaan matkailuvuoteen niin Suomessa kuin ulkomailla. Matkamessujen 867 näytteilleasettajaa edustavat maiden ja alueiden turistitoimistoja, suurlähetystöjä, matkailupalveluiden tarjoajia, lentoyhtiöitä, matkatoimistoja ja kohdematkatoimistoja. Noin puolet näytteilleasettajista tulee Suomesta ja puolet ulkomailta.

Matkamessuilla ensimmäistä kertaa esittäytyvät Afrikan maat Ghana ja Ruanda sekä Arabiemiraatti Ras al Khaimah.

Tapaamisiin osastolla 6k19 – Hyväluontoinen Häme!