Studiossa HALIn Eveliina Vigelius, Suomen Yrittäjien johtaja Harri Jaskari ja Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska.
31.5.2022 klo 12:45
Uutinen

Hyvinvointialueet eivät ole vain sotea. Miten ja miksi yksityistä sektoria kannattaa hyödyntää?

Uudenmaan Yrittäjät järjesti keskiviikkona 25.5. toimialueensa neljän hyvinvointialueen aluevaltuutetuille yhteisen valtuustoinfon. Infon aiheina olivat muun muassa yksityisen sektorin rooli uudessa sote-palvelujärjestelmässä ja innovatiiviset julkiset hankinnat.

– Alustukset ja teemakeskustelu tarjosivat aluevaltuutetuille tietoa ja tukea heidän rakentaessaan ja johtaessaan suomalaisen terveydenhuollon suurinta uudistusta, Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska kertoo.

Yrittäjien valtuustoinfo aluevaltuutetuille toteutettiin yhteistyössä Espoon, Vantaan ja Suomen Yrittäjien kanssa. Mukana infossa olivat myös Suomen Kuntoutusyrittäjät, Lääkäripalveluyritykset, Näkeminen ja silmäterveys NÄE ja Hyvinvointiala HALI.

Tilaisuuden tallenne on julkaistu Uudenmaan Yrittäjien YouTube kanavalla. Tallenne tarjoaa tietoa kaikille aiheesta kiinnostuneille. Katso tilaisuuden tallenne tästä.