29.9.2021 klo 16:12
Uutinen

Ihanat, kamalat ihmissuhteet – Vaietut vaikeudet -podcast-sarjassa pohditaan muiden ihmisten merkitystä yrittäjyyden polulla

Helsingin Yrittäjien Käärityt hihat -podcastissa nuoret yrittäjät pohtivat ihmissuhteita ja ihmissuhteiden merkitystä yrittäjälle. Minkälaisia reaktiota yrittäjyyshaaveet herättävät kavereissa ja perheessä? Entä mitä yrittäjyys tarkoittaa parisuhteen kannalta? Kuuntele Vaietut vaikeudet -teemasarjan toinen jakso.

Käärityt hihat – Vaietut vaikeudet -podcast-sarja sukeltaa syvälle yrittäjien arkisiin ja arimpiin mietteisiin. Nuoret yrittäjät eri aloilta istuvat mikrofonin ääreen pohtimaan yrittäjyyttä henkilökohtaisesti, avoimesti ja jokainen omista lähtökohdistaan. Laita kuulokkeet päähän ja liity mukaan kuuntelemaan yrittäjyydestä kokonaisvaltaisesti sen ilojen, epävarmuuksien, mahdollisuuksien ja haasteiden kautta.

Vaietut vaikeudet -podcast-sarjan uusimmassa jaksossa puhutaan ihmissuhteista. Kolme yrittäjää, Aino Papinniemi, Einari Rautio ja Taru Vainikainen kertovat kuinka heidän ympärillään olevat ihmiset ovat suhtautuneet yrittäjäksi ryhtymiseen ja millaisia reaktioita yrittäjyys nuorten lähipiirissä herätti. Nuoret yrittäjät keskustelevat myös verkostojen ja vertaistuen löytämisestä ja tämän tuen merkityksestä omalla yrittäjäpolulla. Podcastissa pohditaan myös, millainen parisuhde yrittäjälle sopii ja millaisia ystävyyssuhteita yrittäjän kannattaa vaalia.

> Kuuntele jakso SoundCloudissa

> Kuuntele jakso Spotifyssa


Mikä Vaietut vaikeudet -podcast-sarja?

Vaietut vaikeudet -sarja on osa Helsingin Yrittäjien Käärityt hihat -podcastia. Vaietut vaikeudet -sarjassa keskitytään nuorten yrittäjien valitsemiin teemoihin ja sen tekijöinä toimivat Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien verkoston HYNY:n hallituksen jäsenet.

> Kuuntele Vaietut vaikeudet -podcast-sarjan 1. jakso: Perhe-elämä ja yrittäjyys

Kuva: Jaana Tihtonen

Muita kiinnostavia aiheita