Yrittäjien Jäsenpalvelu on väliaikaisesti pois käytöstä ke 7.6. klo 8-16 sivustouudistuksen vuoksi. Pahoittelemme häiriötä.

28.11.2019 klo 14:45
Uutinen

Iisalmen kaupungin hankintavastaavalle tunnustus

Savon Yrittäjien HankintaHelppi -palvelu palkitsi Iisalmen kaupungin hankintavastaavan Lassi Väänäsen ansiokkaasta työstä.

HankintaHelppi-palvelun projektipäällikkö Mia Simpanen kävi yhdessä Hupimaisteri Juha Jylhäsalmen kanssa yllättämässä Lassi Väänäsen työpaikallaan Iisalmen kaupungintalolla. Tunnustus annettiin ansiokkaasta ja esimerkillisesti hoidetusta Iisalmen kaupungin hankinta-asiantuntijan työtehtävästä. Väänänen hoitaa hankinta-asiantuntijatehtävän lisäksi kaupungin logistiikkaa.

– Päätimme antaa Lassille julkisesti tunnustusta, koska olemme kuulleet niin kaupungin sisältä kuin myös yrityksiltä paljon hyvää Lassin toiminnasta. Tiedämme myös, että liian usein hyvä työ jää kiitoksetta, saati tunnustuksetta. Teemme Hupimaisterin kanssa yhteistyötä ja sen toiminnan taustalla ja tarkoituksena on hyvän mielen tuottaminen ja ihmisten yllättäminen, joten konsepti sopi ajatukseemme mainiosti, kertoo HankintaHelpin projektipäällikkö Mia Simpanen.

Esimerkillistä työtä

Mia Simpanen kertoo, että tällaisilla tunnustusten antamisilla on isompikin tarkoitus.

– Väänäsen Lassi on esimerkillinen virkamies omassa tehtävässään, valmis auttamaan työkavereitaan ja paikallisia yrittäjiä. Lassi on myös halukas kehittämään omaa työtään ja eritoten hankinta-asioita niin Iisalmessa, mutta myös omalla panoksellaan koko maakunnassa. Tarvitsemme jokainen hyviä esimerkkejä, joista ottaa mallia, Simpanen toteaa.

Savon Yrittäjien HankintaHelppi auttaa yrityksiä ja kuntia hankintaosaamisen kehittämisessä.

Lisätietoa:
Savon Yrittäjät
HankintaHelppi- palvelusta lisää osoitteesta: www.yrittajat.fi/hankintahelppi
projektipäällikkö Mia Simpanen, p. 044 3680 505, mia.simpanen@yrittajat.fi