14.11.2019 klo 15:28
Uutinen

Ilmoittaudu mukaan GOOGLEN ja Yrittäjien MAKSUTTOMAAN digimarkkinointikoulutukseen Rovaniemelle 11.12!

Nyt jos koskaan on oikea aika laittaa yrityksesi verkkosivut & digimarkkinointi kuntoon! Tulethan mukaan itse GOOGLEN ja Suomen Yrittäjien järjestämään MAKSUTTOMAAN koulutusiltapäivään Rovaniemelle keskiviikkona 11.12!

Haaveissa digimarkkinoinnin kehittäminen, yrityksesi näkyväksi saattaminen & lisämyynnin tekeminen? Mitä luultavammin vastauksesi on kyllä – tule siis Googlen ja Suomen Yrittäjien MAKSUTTOMAAN koulutusiltapäivään! Käydään yhdessä käytännönläheisesti läpi sitä, miten digitaalisuuden lisääntyminen vaikuttaa yritystoimintaan aina tuotekehityksestä tulosriville asti.

Tämä koulutus on ehdoton jokaiselle, joka pohtii yrityksen digitaalisen toiminnan kasvattamista – oli kyse digimarkkinoinnista, asiakasymmärryksen kasvattamisesta verkossa tai vaikkapa verkkokaupan perustamisesta tai kehittämisestä. Koulutukseen tullessa sinulla ei tarvitse olla syvällistä osaamista digimarkkinoinnista – sieltä lähtiessäsi taitotasosi puolestaan ovat aivan eri sfääreissä! Koulutus antaa uusia oppeja kaikentasoisille digityypeille – tärkeintä on halu ymmärtää ja kehittää omaa yritystoimintaa!

Päivän jälkeen näet yritystoimintasi uusin silmin ja voit päättää, millä tavoin juuri sinä voit hyödyntää digitaalisuutta yrityksesi kasvattamisessa ja kehittämisessä. Koulutus jakautuu kuuteen eri digitaalisuuden osa-alueeseen, mukaan lukien digitaalinen markkinointi. Saat jokaiseen osa-alueen kehittämiseen listan hyödyllisiä vinkkejä ja käytännön tehtäviä. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmis lista yrityksesi kehittämiseen niin ideoiden, käytännön toiminnan kuin työkalujen tasolla – sit ei muuta kun netti laulamaan!

Kouluttajana toimii yrittäjä ja pitkän linjan digiammattilainen Saskia Salomaa. Ole nopea – paikkoja on 50:lle ensimmäiselle!

ILMOITTAUDU MUKAAN KOULUTUKSEEN TÄÄLLÄ 8.12. MENNESSÄ.

Huomioithan, että mikäli paikat täyttyvät ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, ilmoittautuminen sulkeutuu aiemmin.

Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 2292 2962.