2.11.2018 klo 20:02
Uutinen

Inkalan Kartanon Leila Ylitalo on vuoden 2018 yrittäjä Hämeenlinnassa

Inkalan Kartano personoituu vahvasti kartanon emäntään Leila Ylitaloon. Hän on pitkäjänteisellä työllä rakentanut arvotetun ja tunnetun brändin. Tänne saapuvat niin ruokailijat, perhejuhlien viettäjät, kokousväki kuin majoittujatkin ja miksei myös savusaunan pehmeiden löylyjen nauttijat. Kartanon ilmapiirissä henkii viihtyisyys ja kodinomaisuus.

Yrittäjän läsnäolo eri tapahtumissa on merkille pantavaa. Hän haluaa kohdata asiakkaat kasvokkain, henkilökohtaisesti. Hän on ylpeä kartanon historiasta, josta hän elävästi ja lempeästi kertoilee hyvän ruoan ohessa.

Inkalan Kartano on kuuluisa laadukkaasta keittiöstä. Kartanossa herkutellaan aidolla ja maistuvalla lähiruoalla. Lähiruoka on ollut Inkalan Kartanon luontainen toimintatapa jo paljon ennen kuin siitä on yleisesti alettu puhua. Tällöin kaikki raaka-aineet ja niiden tuottajat tunnetaan. Sitä kautta syntyvät laatu, nykyään niin tärkeä ympäristöystävällisyys ja ainutlaatuiset makunautinnot.

Leila Ylitalo on luotsannut kartanoa runsaan 30 vuoden aikana yli monien suhdanteiden. Hän on taitavasti ja menestyksellisesti verkostoitunut niin alan toimijoiden, asiakkaiden kuin lähituottajien kanssa. Siinä ohessa kartano on pystynyt työllistämään vuosien saatossa melkoisen joukon ihmisiä.