4.12.2018 klo 20:29
Uutinen

Järjestöuutisia syyskokouksesta

Uudet luottamushenkilöt valittu

Pirkanmaan Yrittäjien sääntömääräinen syyskokous järjestettiin tiistain 4.12.2018 Scandic Koskipuiston tiloissa. Paikallisyhdistysten nimeämiä kokousedustajia oli paikalla kaikkiaan 94.

Kokouksen aluksi toimitusjohtaja Pasi Mäkinen piti lyhyen tilannekatsauksen kuluneeseen vuoteen ja esitteli toimintasuunnitelman vuodelle 2019.

Jäsenpalveluita tullaan ensi vuonna lisäämään kansainvälistymis- ja koulutusneuvonnan osalta. Tulevalle vuodelle on suunnitteilla myös useita tapahtumia. Heti tammikuussa järjestetään Ylöjärvellä Yrittäjyys- ja elinvoimaseminaari, jossa palkitaan myös Yrittäjyys- ja elinvoimakilpailun voittajakunta. Yrittäjänpäivän päätapahtuma 2019 on Tampereella, ja siellä Pirkanmaan Yrittäjät on mukana. Next Step – yrittäjyyden päätapahtuma ja yrittäjäjuhla on suunnitteilla lokakuulle.

Varapuheenjohtajiston valinta

Vaalivaliokunnan esityksen mukaisesti kokouksessa päätettiin valita kolme varapuheenjohtajaa kaudelle 2019-2020. Varapuheenjohtajaehdokkaita oli ilmoittautunut mukaan neljä: Jari Haapaniemi, Pilvi Kärkelä, Jukka Pusa ja Panu Raipia. Vaalivaliokunnan esityksen mukaisesti varapuheenjohtajisto valittiin äänestyksellä kunkin ehdokkaan ensin esittäydyttyä syyskokousväelle.

Äänestyksen jälkeen varapuheenjohtajiksi valittiin Jukka Pusa, Jari Haapaniemi ja Pilvi Kärkelä.

Hallitukseen kolme kokonaan uutta jäsentä

Vaalivaliokunnan esityksen mukaan päätettiin pitää hallituksen jäsenten määrä ennallaan kymmenessä jäsenessä. Nykyisistä jäsenistä puolet (5) on erovuorossa ja näin ollen heidän tilalleen valittiin uudet jäsenet.

Vaalivaliokunta esitti 30 hallitukseen hakeneen jäsenen joukosta valittavaksi seuraavia: Petri Holappa (yritykset Sastamalassa ja Ikaalisissa), Pirjo Joensuu (Tampere), Niko Liehu (Ylöjärvi), Harri Meller (Tampere) ja Olli Salmi (Virrat). Esitys hyväksyttiin sellaisenaan. Hallitukseen valituista Holappa, Joensuu ja Liehu ovat uusia, Salmi ja Meller jatkavia jäseniä.

Hallituksessa jatkavat myös Hannele Hyödynmaa (Tampere), Jarno Hämäläinen (Lempäälä), Ari Järvinen (Tampere), Eevaliisa Pentti (Kangasala) ja Kari Sirén (Tampere).

Kuva: Kokouksen jälkeen läsnä olleet hallituksen jäsenet kokoontuivat yhteiskuvaan. Takarivissä vasemmalta: Jukka Pusa, Pilvi Kärkelä, Jari Haapaniemi, Olli Salmi, Harri Meller, Niko Liehu ja puheenjohtaja Janne Vuorinen. Eturivissä vasemmalta Ari Järvinen, Hannele Hyödynmaa ja Eevaliisa Pentti.