Nainen läppärillä
23.3.2022 klo 16:04
Uutinen

Jäsenkortti mobiilisti mukaan!

Yrittäjien jäsenkortin mobiiliversio ja yrityshakupalvelu Synergia uudistuvat.

Yrittäjien verkkosivut uudistuivat marraskuussa. Uudistuksen seuraava askel otetaan maaliskuun aikana, kun yrityshakemisto Synergiaa ja mobiilia jäsenkorttia aletaan käyttää verkkosivujen Jäsensivut-osion kautta.  

– Jos et ole vielä käynyt uusittujen jäsensivujemme puolella, kannattaa se tehdä nyt maaliskuun aikana, sillä mobiilikortti ja yrityshakemisto keskitetään jäsensivujen puolelle, kertoo Yrittäjien viestintäjohtaja Taru Jussila.

Tutustu jäsenkorttiin jäsensivuilla 

– Uusi, puhelimessa mukana kulkeva jäsenkortti, löytyy jo jäsensivujen puolelta. Kannattaa käydä tutustumassa siihen. Iso osa jäseneduista on saatavissa sillä. Ihan lähivuosina emme kuitenkaan ole täysin pääsemässä muovisesta jäsenkortista eroon, koska osa jäseneduista vaatii sen, että oikeus etuun luetaan muovikortin magneettiraidalta. Mutta useimmiten selviää pelkällä jäsensivujen puolelta löytyvällä jäsenkortilla. 

Myös Synergia siirtyy jäsensivuille 

Synergia-palvelu lopetetaan nykymuodossa ja jäsenyrityksiämme voi jatkossa hakea suoraan yrittäjät.fi-palvelussa. Jäsensivujen (https://jasenpalvelu.yrittajat.fi) puolelle rakennetaan lisäksi vain jäsenille kuuluvia lisäominaisuuksia. 

Hakua voi jo nyt kokeilla osoitteessa https://www.yrittajat.fi/yrityshakemisto 

– Jatkossa jäsen siis ylläpitää omia tietojaan yhdestä paikasta, käyttää sisältöjä ja mobiilikorttia yhdestä paikasta ja etsii muita yrittäjiä ja verkostoituu yhdessä paikassa. Enää ei tarvitse mennä lukuisiin eri paikkoihin. Yksinkertaistemme teknistä arkkitehtuuria palvelemaan jäseniämme entistäkin paremmin, kuvailee tietohallintopäällikkö Janne Pärnänen

Vaihda samalla paperilasku sähköiseen 

– Jäsensivujen puoleen kannattaa käydä tutustumassa jo tänään. Sieltä löytyvät myös jäsenille suunnattu asiakirjapankki ja jäsenedut. Kaikki jäsenyydestä seuraava hyvä siis yhdestä paikasta, kuvailee Pärnanen. 

Samalla kannattaa käydä päivittämässä omat tietonsa, koska omia tietoja hallitaan Jäsenpalvelun puolella. 

– Tee samalla ympäristöystävällinen teko, ja muuta paperilaskusi sähköiseksi antamalla verkkolaskuosoitteesi. Voit muuttaa paperilaskun myös sähköpostilaskuksi, neuvoo Pärnänen. 

Jäsenmaksulaskunsa verkko- tai sähköpostilaskuna valinneiden kesken arvotaan 500 euron K-ryhmän lahjakortti 20.6.2022. 

Toimitus
Toimitus