Sanna Repo
8.11.2021 klo 11:01
Uutinen

Jäsentarina: Sanna Repo – HR-konsultti, joka auttaa yrityksiä ja ihmisiä menestymään työssään.

Kuka olet?

Olen Sanna Repo, yrittäjä ja HR konsultti perustamassani yrityksessä Partner4People Oy.  

Miten yritys syntyi?

Ajatus omasta yrityksestä on syntynyt pikkuhiljaa, muutaman viimeisen vuoden aikana. Viimeinen sysäys ajatukselle tuli kuitenkin ns. ulkopuolelta, kun edellisellä työnantajalla työntekopaikkani painopiste olisi jatkossa siirtynyt Espooseen. Tiesin, että nyt olisi minun aikani tehdä isompi muutos, jota olin mielessäni pallotellut. Liikeidea oli siis valmiina, joten käytännössä kaikki tapahtui lopulta varsin nopeasti. Lisäksi luotin siihen, että yli 20 vuotta työtä monipuolisesti henkilöstöasioiden parissa tehneenä, pystyn löytämään yritysasiakkaita, jotka hyötyvät osaamisestani.

Kuinka yritystoiminta on lähtenyt liikkeelle?

Kiitos kysymästä, tosi kivasti! Asiakkaat ovat löytäneet minut ja minä olen löytänyt asiakkaita! Mm. vanhat verkostot vuosienkin takaa ovat tuottaneet yhteydenottoja ja keskustelut ovat edenneet toimeksiantoihin. Saan siis olla todella kiitollinen! Ja mikä mielenkiintoisinta, kaikki toimeksiannot ovat olleet hyvin erilaisia sisällöltään, mikä oli itse asiassa juuri se, mitä yrittäjyydeltä toivoinkin. Monipuolista tekemistä, erilaisille yrityksille, jotka toimivat erilaisilla toimialoilla. Kaikessa kuitenkin yhdistävänä tekijänä on se itselle tuttu HR-kenttä ja siihen liittyvät tehtävät.

Partner4People Oy, arkisemmin P4P, on siis HR-palveluja tuottava yritys, joka palvelee sellaisia yrityksiä ja yhteisöjä, joilla itsellään ei ole osaamista tai oikeanlaisia resursseja pureutua HR asioihin, jotka kuitenkin vaativat ammattitaitoista tekijää. Yrityksen tarve HR-kumppanille voi olla suunniteltu tai äkillinen, pysyvä tai tilapäinen, kokoaikainen, osa-aikainen tai projektiluontoinen. Palveluihini kuuluu interim HR-päällikkö -palvelu päivittäisten HR-asioiden hoitamiseksi, HR projektit laajempien hankkeiden toteuttamiseksi, HR kehittäminen yksilöiden, tiimien, johtoryhmien ja työyhteisöjen kehittämiseksi sekä esimerkiksi rekrytoinnit, työnohjaus ja työyhteisösovittelu.

Mitä odotat tulevalta?

Olen positiivinen tulevan suhteen ja odotan tietysti uusia asiakkuuksia, joita toivon pääseväni tekemään pitkäjänteisesti yhteistyökumppanina eli partnerina. Siihen yritykseni nimikin viittaa. Ja kuten mainittu, odotan jatkossakin toimeksiantojen olevan vaihtelevan monipuolisia ja hienoahan se on, jos aina välillä eteen tulisi oikein haastaviakin toimeksiantoja, joissa pääsisi haastamaan omaan osaamistaan! Ja vaikka omaankin laajan kokemuksen HR-kentältä niin kukaan ei voi osata kaikkea. Siitä syystä odotan myös sitä, että pääsen laajentamaan omia verkostojani ja luomaan kumppanuuksia sellaisten toimijoiden kanssa, jotka täydentävät omaa osaamistani. Näin pystyisin palvelemaan asiakkaitani vieläkin laajemmin ja tehden asiat heille mahdollisimman helpoiksi. Ja kuten varmasti me kaikki, toivon, että pian pääsisi paremmin verkostoitumaan taas ihmisten kanssa erilaisiin tilaisuuksiin ihan kasvotusten.