Kimmo Konttavaara on Lapin Yrittäjien jäsenkoordinaattori. Kuva: SANNA HILTUNEN
12.12.2022 klo 16:20
Uutinen

Jäsenyrittäjä, Kimmo saattaa soittaa sinulle ja puheluun kannattaa vastata

Lapin Yrittäjien toimisto vahvistui yhdellä, kun Kimmo Konttavaara aloitti jäsenkoordinaattorin tehtävässä joulukuussa.

Lapin Yrittäjissä on aloittanut uusi työntekijä: Kimmo Konttavaara on käärinyt hihansa jäsenkoordinaattorin tehtävässä. Konttavaara kuvailee itseään helposti lähestyttäväksi. Hän on kotoisin Ylitorniolta, ja asuu nykyään Rovaniemellä. 

Työkokemusta Konttavaara on saavuttanut monipuolisesti eri aloilta. Hän on esimerkiksi työskennellyt useita kertoja rauhanturvaajana Balkanilla sekä toiminut eräoppaana ja taksinkuljettajana.

”Viimeisin työpaikkani oli Verisurella turvapalvelumyyjänä ja asentajana”, muun muassa data- ja tietoverkkotekniikkaan ja ohjelmointiin Ruotsin Ylitorniolla kouluttautunut Konttavaara kertoo.

Vapaa-ajallaan Konttavaara harrastaa moottoripyöräilyä, kelkkailua ja tietokoneita – omien sanojensa mukaan ”nörtin vikaa löytyy”.

Jäsenten tiedot ja viestintäluvat ajan tasalle

Jäsenkoordinaattori huolehtii jäsenrekisteristä, ja sen ajantasaisuudesta. Hän varmistaa, että Lapin Yrittäjien jäsenet saavat tietoa juuri niistä aiheista, jotka heitä kiinnostavat.

”Päivitän rekisteriin tietoja yrityksistä, niiden yhteystiedoista ja esimerkiksi tietosuojalain määrittämistä viestintä- ja yhteydenottoluvista. Kysely suoritetaan puhelimitse heille, jotka eivät ole saaneet kyselyä sähköpostitse”, Konttavaara toteaa.