20.11.2023 klo 07:00
Uutinen

Jäsenyys kulkee mukana puhelimessa – Yrittäjille tulossa oma mobiilisovellus

Suomen Yrittäjät julkaisee loppuvuoden aikana jäsenilleen mobiilisovelluksen.

Uuden mobiilisovelluksen avulla Suomen Yrittäjien jäsenyyden hyödyntäminen on entistä helpompaa. Sovellus sisältää muun muassa mobiilijäsenkortin ja Yrittäjien jäsenedut.

Sovelluksesta löytyvät myös mm. valtakunnalliset, alueelliset ja paikalliset yrittäjäuutiset sekä hyödylliset koulutukset ja tapahtumat.

– Erittäin suuri osa Yrittäjien jäsenistä seuraa toimintaamme ja käyttää palveluitamme digitaalisesti. Haluamme, että heillä on käytössään mahdollisimman laadukkaat palvelut juuri silloin, kun he näitä palveluita tarvitsevat, sanoo Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

– Mobiilisovellus on keskeinen osa toimintamme digitalisoitumista ja parempaa jäsenten palvelemista. Haluamme helpottaa jäsentemme asiointia sekä ajan tasalla pysymistä yrittäjille tärkeissä asioissa. Koko digitaalinen palvelutarjontamme, mukaan lukien mobiilisovellus, kehittyy jatkuvasti. Siksi toivomme palautetta ja vinkkejä siitä, miten palveluita kannattaa kehittää, Pentikäinen jatkaa.

Sovelluksen käyttöönoton lähestyessä jäsenille kerrotaan tarkemmin sovelluksen käyttöönotosta jäsenviestinnässä muun muassa Yrittäjien verkkosivuilla ja uutiskirjeissä.

Jäsenkortti mobiilina

Sovelluksen käyttöönoton yhteydessä Suomen Yrittäjät luopuu muovisesta jäsenkortista ja siirtyy mobiilijäsenkorttiin.

– Mobiilijäsenkortti on ympäristöystävällinen, ja ajankohtaiset jäsenedut, tuoreet uutiset ja tapahtumat kulkevat aina taskussa mukana. Sovelluksen kautta voi myös esimerkiksi päivittää jäsentietoja, sanoo Suomen Yrittäjien kaupallinen johtaja Kimmo Ilmavirta

– Sovellusta tullaan jatkossakin kehittämään palvelemaan jäseniä entistä paremmin, Ilmavirta jatkaa.

Mobiilisovelluksen voivat ottaa käyttöön kaikki jäsenyrityksen henkilöt, jos heille löytyy yritykseen liitetty sähköposti jäsenrekisteristä.

Muovisen jäsenkortin voi edelleen tilata halutessaan kirjautumalla jäsenpalveluun. Muovikortteja voi tilata maksutta yhden jäsenyyttä kohti. Lisäkorttien hinta on viisi euroa kappaleelta.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus