Jätä hyvä jälki! -kiertue antaa eväitä vastuulliseen ja kannattavaan liiketoimintaan

Lapin Yrittäjien vastuullisuuskiertue kiertää ympäri maakuntaa 23.–28.11.2023.

Vastuullisuus on tänä päivänä kilpailuetu ja kannattavan liiketoiminnan edellytys. Vastuullisuus tarkoittaa yrityksille niin lakien ja sopimusten noudattamista kuin ympäristöstä ja henkilöstöstä huolehtimista.

Lapin Yrittäjät toteuttaa marraskuun lopussa JÄTÄ HYVÄ JÄLKI! -vastuullisuuskiertueen. Kiertueen teemana on sosiaalinen vastuullisuus ja sen rooli liiketoiminnassa.

”Tavoitteena on antaa eväitä siihen, miten erikokoiset yritykset voivat entisestään edistää sosiaalista vastuutaan. Mukaan ovat tervetulleita kaikki yrittäjät, jotka kokevat aiheen tärkeäksi”, kertoo Lapin Yrittäjien viestinnän asiantuntija Meri Koivumaa.

Tapahtumissa yrittäjällä on mahdollisuus kuulla alan asiantuntijoita Osuuspankista ja Leader-alueilta. Asiantuntijat jakavat tietoa ja näkemyksiä siitä, miten vastuullisuus kietoutuu yhä tiiviimmin rahoituksen ehtoihin sekä liiketoiminnan menestykseen.

Kiertue toteutetaan Torniossa, Levillä, Tervolassa ja Sodankylässä 23.–28.11.2023 välisenä aikana.

Jätä hyvä jälki! -kiertue

JÄTÄ HYVÄ JÄLKI! -vastuullisuuskiertue inspiroi ja antaa eväitä liiketoiminnan kehittämiseen. Kiertueen teemana on sosiaalinen vastuullisuus ja sen rooli liiketoiminnassa. Tapahtuma on maksuton ja kaikille aiheesta kiinnostuneille avoin. Osallistuminen ei vaadi Yrittäjien jäsenyyttä.

Paikkakunnat ja aikataulu

  • Tornio 23.11. klo 8.15–10.30, Boutique Hotel Mustaparta
  • Levi 24.11. klo 14–16.30, Design Hotel Levi
  • Tervola 27.11. klo 16.30–19.00, Tervolan kunnanvirasto
  • Sodankylä 28.11. klo 8.15–10.30, Kahvila Smak

Yhteistyössä

Kiertueen järjestämisessä ovat mukana Lapin Yrittäjät, Pohjolan Osuuspankki ja Elisa oyj. Kiertueen toteuttamisesta vastaa muotoilutoimisto Arctic Factory.