18.3.2020 klo 17:39
Uutinen

Jatkatko, keskeytätkö vai lopetatko yrityksen – katso Yrittäjien ilmainen tietoisku verkossa

Suomen Yrittäjät järjestää torstaina ja perjantaina webinaarin aiheista, joita monet pohtivat, kun kassavirta ehtyy koronaviruksen vuoksi.

Tietoiskuissa vastataan seuraaviin kysymyksiin: Miten jatkat toimintaa, kun kassavirta ehtyy? Miten keskeytät yritystoiminnan koronakriisin ajaksi? Miten lopetat yritystoiminnan hallitusti, jos siihen tulee tarve?

Webinaarit järjestetään torstaina 19.3. klo 19–19.45 (ilmoittaudu tästä) ja perjantaina 20.3. samaan aikaan (ilmoittaudu tästä).

Webinaarissa on puhumassa Suomen Yrittäjien lainsäädäntöasioiden päällikkö Tiina Toivonen.

Webinaari myös yrittäjän mielenterveydestä

Ensi viikon tiistaina 24.3. klo 9.30 järjestetään myös tärkeä webinaari yrittäjän mielenterveydestä. Miten se näkyy yrittäjän arjessa? Voiko siitä puhua? Millä taidoilla mielenterveyttä rakennetaan ja vahvistetaan? Mitä tekemistä mielenterveydellä on yrityksen tulos- ja taselaskelmien kanssa?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka yrittäjänä haluat pitää huolta omasta jaksamisestasi ja läheistesi ja yrityksesi hyvinvoinnista.

Voit ilmoittautua ilmaiseen koulutukseen tämän linkin kautta.

Kouluttajana on suunnittelija Paula Noresvuo Mieli ry:stä.

Koulutus on osa MIELI Suomen Mielenterveys ry:n ja Suomen Yrittäjät ry:n yhteistyössä kehittämää Yrittäjäkilta-toimintaa, jolla tuetaan pien- ja yksinyrittäjien jaksamista.

Kaikki Suomen Yrittäjien koulutukset löydät täältä.

toimitus(at)yrittajat.fi