10.11.2020 klo 15:34
Uutinen

Jenni Parpala Suomen Yrittäjien hallitukseen

Suomen Yrittäjien valtuusto valitsi tänään Jenni Parpalan Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjistä Suomen Yrittäjien hallitukseen. Jenni kasvoi pienyrittäjän tyttärenä kahden kulttuurin välissä Pohjois-Suomen matkailukeskuksessa. Hän aloitti oman työuransa jo 13-vuotiaana. Opiskelu vei Jennin Vaasaan ja yrittäjänä hän on toiminut siivousalan palkittuna edelläkävijänä yli kuusi vuotta. Jennin yritys Kiffel työllistää tällä hetkellä 15 henkilöä. Hän aloitti yrittäjävaikuttajauransa Vaasan Yrittäjät paikallisyhdistyksessä. Vuosien saatossa hän on nuoresta iästään huolimatta toiminut vuosia erilaisissa vaikuttajatoimissa yrittäjyyden parissa sen kaikilla tasoilla (paikallisyhdistys, aluejärjestö ja keskusjärjestö). Yrittäjäurallaan hän on rohkeasti ottanut riskejä. Omien sanojensa mukaan hän on välillä onnistunut ja välillä hän on puolestaan mennyt komeasti pöpelikköön.

Lue lisää Jennistä tästä osoitteesta.

Suomen Yrittäjien valtuusto valitsi Jennin lisäksi hallitukseen Jukka Hurrilan (Satakunnan Yrittäjät ry), Perttu Kouvalaisen (Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry), Ulrika Larpesin (Suomen Yrittäjänaiset ry), Asko Piiraisen (Koneyrittäjät ry), Nina Rasolan (Etelä-Savon Yrittäjät ry), Mika Uusi-Pietilän (Akateemiset Yrittäjät AKY ry) ja Janne Vuorisen (Pirkanmaan Yrittäjät ry).

Hallituksen puheenjohtajisto valittiin jo aiemmin: Liittokokous valitsi lokakuussa hallituksen puheenjohtajaksi Petri Salmisen Keski-Suomesta ja varapuheenjohtajiksi Jyrki Hakkaraisen Varsinais-Suomesta ja Anne Niemen Etelä-Pohjanmaalta.

Suomen Yrittäjien sääntömuutos tuli voimaan lokakuussa. Hallitus pieneni noin 40 yrittäjästä nykyiseen 11:een. Ylin päättävä taho liittokokous kokoontuu jatkossa kahden vuoden välein. Uutena aloitti laaja valtuusto, joka tekee järjestön suurimmat päätökset liittokokousten välillä. Se kokoontuu kaksi kertaa vuodessa.