3.12.2018 klo 09:02
Uutinen

Jouluiloa vähävaraisiin perheisiin Joulupuu-keräyksellä

Lammin Yrittäjät haluaa levittää jouluiloa myös niihin perheisiin, joissa joulun hankinnat ovat jäissä. Lammin Yrittäjien joulupuu on pystytetty K-Market Mallaksen tiloihin, ja keräysaika alkaa tänään maanantaina.

Joulupuu-keräys on Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry:n ja Hämeenlinnan kaupungin lastensuojelun avohuollon kanssa yhteistyössä järjestämä hyväntekeväisyyskampanja. Sen tarkoituksena on kerätä joululahjoja niille Hämeenlinnan seudun lapsille, joiden osoitetta joulupukilla ei välttämättä ole. Nuorkauppa-
kamari hoitaa lahjojen keräämisen ja lastensuojelun avohuolto toimittaa ne asiakkaana oleville lapsiperheille.

Joulupuun ideana on antaa lapsille uusi tai itse tehty lahja, ei siis käytettyä tai kierrätystavaraa. Lahja voi olla pieni tai suuri, edullinen tai kallis – kaikki lahjat otetaan ilolla vastaan. Tuo oma lahjasi keräyspisteeseen sen aukioloaikana. Kaikki kerätyt lahjat tarkistetaan, joten tuothan lahjasi ilman pakettia.

Lahjoja kerätään kahtena viikonloppuna Goodmanissa, OP-Etelä-Hämeen Hattulan ja Hämeenlinnan konttoreissa, Hämeenlinnan Prismassa sekä Lammilla K-Market Mallaksessa. Mallaksessa Joulupuu-keräys on 3.-16.12. välisenä aikana.

Katso Joulupuu-keräyksen tiedot Facebook-sivuiltamme >>

Katso tästä vinkkejä sopivista joululahjoista lasten iän mukaan ryhmiteltynä >>