29.11.2017 klo 11:30
Uutinen

Joulukadun vetovastuu yrittäjille ja teatterille

Riihimäen Yrittäjät ja Riihimäen Teatteri ottavat yhdessä vetovastuun ensi vuoden joulukadun avajaisista ja kulkueesta. Riihimäen Mieslaulajat antavat tapahtuman järjestelyvastuun eteenpäin 55 vuoden jälkeen.

Riihimäen Yrittäjät ja Riihimäen Teatteri ottavat yhdessä vetovastuun ensi vuoden joulukadun avajaisista ja kulkueesta. Perinteisen kulkueen järjestäjänä ovat toimineet Riihimäen Mieslaulajat jo 55 vuoden ajan.

– Haluamme yhdessä jatkaa Mieslaulajien hienoa perinnettä ja luoda joulun tunnelmaa kaupunkiin. Idea yhteistyöhön lähti tämän vuoden toiminnan pohjalta. Teatteri halusi tarjota tilojaan ja työntekijöitään Joulukadun avajaisiin. Lopulta päädyttiin siihen, että tapahtuma päättyisi kulkueen jälkeen teatterille yhteislauluhetkeen. Riihimäen Yrittäjät taas on ollut mukana muun muassa organisoimassa avajaisia Hyvä joulu Riihimäeltä -kampanjallaan, sanoo Riihimäen Yrittäjien puheenjohtaja Tiina Latikka.

Teatterin näyttelijät juontavat avajaiset ja virittävät kaupunkilaisia joulutunnelmaan jo Granitin aukiolla ja kulkueen jälkeen teatterilla.

– Tämä vuoden järjestelyjen pohjalta virinnyt yhteistyö tuntui luontevalta ja kun perinteen jatkajasta ei vielä viime viikolla ollut tietoa, syntyi idea, että teatteri ja yrittäjät yhdessä voisivat ottaa ja jakaa tapahtuman vetovastuun ensi vuonna.

Virallisesti tapahtumaan vetovastuu luovutetaan Mieslaulajilta uusille vetäjille avauspäivän iltana teatterilla, jonne kaikki ovat tervetulleita. Ohjelmassa on yhteislaulua ja Joulupukin tervehdys. Perheen pienimmät voivat myös ikuistaa valokuviin yhdessä pukin kanssa. Illan aikana voi myös osallistua Scandic Riihimäen joulupuu-keräykseen.

Joulukatu avataan virallisesti Granitin aukiolla klo 15.30. Avauspuheen pitää Riihimäen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mia Nahkuri. Granitin aukiolla teatterin näyttelijät viihdyttävät yleisöä, kertovat Hyvä Joulu Riihimäeltä -kampanjan tarjouksista ja arvonnasta. Kampanjaan osallistuvat liikkeet ovat avoinna puolesta päivästä iltakuuteen saakka. Tarjolla on jouluisia tarjouksia glögin ja piparin kera.

– Liikkeissä on myös mahdollisuus osallistua 200 euron arvoinen lahjakortti haluamaansa kampanjaliikkeeseen. Palkintoina on myös kaksi lippua Riihimäen kaupungin itsenäisyyspäivän tanssiaisiin. Jokainen asiakas voi täyttää yhden arpalipun per liike, joten liikkeissä kannattaa kierrellä, Latikka kannustaa.

Joulukulkue lähtee lukiolta klo 17. Reitti kulkee Hämeenkatua pitkin Hämeenaukiolle. Kulkueen jälkeen ohjelma jatkuu teatterilla, jossa on myös tarjolla lämmintä juotavaa ja pipareita. Riihimäen joulukadun avajaisia vietetään ensi sunnuntaina 3.12. eli ensimmäisenä adventtina.

Hämeen Yritysviestintä, SM
toimitus@hameenyrityssanomat.fi