16.10.2017 klo 20:31
Uutinen

Joulukauden avaus rakennetaan yhdessä

Lammin joulukausi avataan tänä vuonna 2.12. keskustassa. Lammin Yrittäjät kutsuu kaikkia yrittäjiä mukaan suunnittelemaan päivää.

Lammin Yrittäjien perinteinen joulukauden avaus rakentuu tutuista elementeistä: Joulupuurosta, Joulupukista, poniratsastuksesta, tonttuparaatista ja näyttävästä ilotulituksesta. Lammin Yrittäjien oma ohjelma alkaa klo 14 ja päättyy ilotulitukseen klo 16.30. Toivomus on, että ohjelma alkaisi keskustan yrityksissä jo aamusta.

Joulunavaukseen on toivottu seurakuntaa mukaan laulattamaan yleisöllä jouluisia lauluja puolen päivän aikaan. Joulupuurotarjoilua on kaavailtu alkamaan klo 13. Joulupuuron järjestää tänäkin vuonna Myllyn kuppi ja kakku.

– Lammin Yrittäjät toivoo, että keskustan liikkeissä yrittäjät järjestäisivät omia tempauksiaan ja joulunavaustarjouksiaan, joko omissa liikkeissään tai Säästökarien edessä, kertoo Lammin Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Kankaanmäki.

– Lammin Säästökarien edustalle toivotaan jälleen koululuokkia ja yhdistyksiä myymään omia tuotteitaan. Toivomme myös, että muualla kuin keskustassa toimivat yritykset tulisivat mukaan kertomaan toiminnastaan ja myymään tuotteitaan joulunavaustorille. Tästä voi olla yhteydessä Leena-Maija Tuomeen, hän jatkaa.

Tonttuparaati lähtee Turvantalon pihalta klo 15. Paraatin jälkeen julkistetaan Lammi-viikon valokuvauskilpailun tulokset. Kilpailuun osallistuneiden kesken on arvottu voittajat sarjoittain. Palkintoina on uimahallirannekkeita ja lahjakortteja, jotka ovat lahjoittaneet Lammin Yrittäjät, Sydänlammin kyläyhdistys ja Lammin Kotiseutulehti. Lisäksi arvotaan yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken palkinto, 50 euron arvoinen rahastosijoitus, jonka on lahjoittanut Lammin Säästöpankki.

– Joulunavaus-päivää suunnitellaan 1.11. Lammin Paikallisosuuspankin kerhohuoneella kello 18.30. Toivottavasti mahdollisimman moni innostuisi tulemaan mukaan, sillä mitä enemmän meitä on sitä vähemmän päivän puuhat kuormittaa yksittäistä toimijaa. Ja sitä hauskempaa kaikilla on, Kankaanmäki kannustaa.

toimitus@lammille.fi