15.1.2021 klo 09:50
Uutinen

Joulukuussa liittyneet uudet jäsenet

Tänä vuonna kerromme uusista liittyneistä jäsenistä, jotka siihen antavat luvan, www-sivuillamme. Löydät sivuilta aina edellisenä kuukautena liittyneet jäsenet. Tutustu muihin jäsenyrittäjiin ja verkostoidu!

VK-Siivous
– Yritykseni tekee yritys- ja kotisiivouksia nyt myös Kouvolan seudulla. Vuodesta 2011 aloitin pääkaupunkiseudulla, suomalaisin voimin. Kuuluin Vantaan yrittäjiin, mutta muutettua Voikkaalle, liityin paikallisiin yrittäjiin. Kukapa yrittäjien etuja ajaisi kuin toinen yrittäjä, kertoo yrittäjä Viljo Kainulainen.

Tommin kahvilat
– Olemme uusi, paikallinen kahvilakonsepti. Avasimme vuonna 2020 kaksi uutta kahvilaa. Voikkaalla meillä on perinteinen kivijalkakahvila “Kuppi-Koko Kylän Kahvila” ja Kuusankosken keskustassa ulkoilmakahvila “Kahvila Torikuppi”. Arvoinamme on erinomainen asiakaspalvelu, tuoreet paikalliset tuotteet, yritysyhteistyö ja positiivisen yritys,- ja yhteisöilmapiirin edistäminen. Työssä parasta on ehdottomasti sosiaalinen kanssakäynti asiakkaiden kanssa. Liityin Kymen Yrittäjiin järjestön tarjoaman tuen ja yrittäjäverkoston vuoksi, kertoo yrittäjä Tommi Jattu.