23.11.2022 klo 11:22
Uutinen

Jukka Hurrila jatkokaudelle Suomen Yrittäjien hallitukseen

Satakunnan Yrittäjien puheenjohtaja Jukka Hurrila on valittu jatkokaudelle Suomen Yrittäjien hallitukseen kaudelle 2022-2024. Suomen Yrittäjien uusi hallitus valittiin Suomen Yrittäjien valtuuston kokouksessa 22.11.2022. Jukka saa siis jatkossakin viedä hallitukseen aimo annoksen satakuntalaista osaamista.

Suomen Yrittäjien liittokokous valitsi jo aiemmin lokakuussa jatkokaudelle hallituksen puheenjohtajaksi Petri Salmisen Keski-Suomesta sekä järjestön varapuheenjohtajiksi Jyrki Hakkaraisen Varsinais-Suomesta ja Jenni Parpalan Rannikko-Pohjanmaalta.

Järjestön sääntöjen perusteella kahdeksasta hallituksen jäsenpaikasta tuli aluejärjestöille viisi paikkaa ja toimialajärjestöille kolme paikkaa. Suomen Yrittäjien valtuuston kokouksessa 22.11. hallitukseen valittiin äänestyksen jälkeen aluejärjestöistä Laura Helasjoki-Ristimäki (Pirkanmaan Yrittäjät), Jukka Hurrila (Satakunnan Yrittäjät), Anne Niemi (Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät), Nina Rasola (Etelä-Savon Yrittäjät), Petteri Virranta (Savon Yrittäjät) sekä toimialajärjestöistä Mika Uusi-Pietilä (Akavalaiset Yrittäjät AKY), Tiina Wangel (Lääkäripalveluyritykset LPY ry) ja Andreas Ögård (Erikoiskaupan liitto ETU ry).

Satakunnasta suuret onnittelut kaikille valituille!

Jukka vie hallitukseen satakuntalaista ratkaisukykyä

Jukka Hurrila on toiminut Suomen Yrittäjien hallituksessa kahden vuoden ajan ja ollut mukana kehittämässä järjestöuudistuksen jälkeistä hallitustyöskentelyä. Kehitystyö on vielä kesken ja Jukalla on vahva halu olla mukana viemässä kehitystyötä eteenpäin myös tulevalla hallituskaudella.

Luottamushenkilönä Jukka ottaa rohkeasti kantaa muutostarpeisiin ja kehittämiskohteisiin ja tuo niihin kehittäviä ratkaisuehdotuksia. Jukka on kuunteleva ja vastaanottavainen myös muiden kehittämisehdotuksille. Jukka oli aiemmin syksyllä ehdolla myös hallituksen varapuheenjohtajaksi ja painotti kampanjassaan hallituksen roolituksen vahvistamista sekä vahvempaa jalkautumista kentälle ja onkin hienoa, että hän saa olla nyt olla mukana seuraavalla hallituskaudella edistämässä tätä työtä.

Me Satakunnassa tiedämme, että Jukka on sanansa arvoinen ja vie varmuudella kentän ääntä hallitustyöskentelyyn. Onnea vielä kerran Jukka!