Jukka Hurrila
Satakunnan Yrittäjien puheenjohtaja Jukka Hurrila ehdolla Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi
15.8.2022 klo 15:46
Uutinen

Jukka Hurrila Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaehdokkaaksi

Satakunnan Yrittäjien hallitus esittää puheenjohtajaansa Jukka Hurrilaa Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi. Jukka toimii tällä hetkellä Satakunnan Yrittäjien puheenjohtajana sekä Suomen Yrittäjien hallituksen jäsenenä. Jukka on ottanut hallituksen esityksen vastaan myönteisesti, joten syksyn Liittokokouksessa on vaikuttamisen paikka.

Satakunnan Yrittäjät on aluejärjestönä ollut vahvassa roolissa järjestössä mukana luomassa uusia palveluja ja käytänteitä koko järjestökentän sekä jäsenien käyttöön. Viimeisimmässä jäsenkyselyssä Satakunnan Yrittäjien jäsenet olivat maan tyytyväisimpiä. Yhtenä Satakunnan vahvuutena on olla mukana yrittäjän arjessa ja tämä on asia, jota Jukkakin puheenjohtajuudessaan painottaa. Ilman sitä emme voi olla yhtenäisiä ja vahvoja. Varapuheenjohtajaehdokkuus onkin hyvä tapa varmistaa, että Satakuntaa kuullaan päätöksenteossa jatkossakin.

Satakunnan Yrittäjien hallitus kuvaa Jukkaa yhteistyökykyiseksi ja uudistumishalukkaaksi. Jukan vahvuus on kyky ottaa tasapuolisesti huomioon koko maan laajuinen järjestökenttä paikallisyhdistyksistä keskusjärjestöön.

Jukka on toiminut yrittäjänä vuodesta 2006 lähtien. Tätä ennen Jukan työura koostui muun muassa monista ERS-hankkeista. Hänen nykyiset yrityksensä, Länsivalmennus Oy ja LV-Rekry Oy, toimivat koko Satakunnan alueella. Yrityksien palveluihin kuuluu työhönvalmennus, ura- ja työvalmennusryhmät, edelleensijoitus sekä työeläkekuntoutuminen sekä rekrytointi. Palveluja tarjotaan sekä työnantajille, työnhakijoille että kuntoutusasiakkaille.

Suomen Yrittäjien puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan Liittokokouksessa Tampereella lokakuussa.