8.1.2020 klo 16:45
Uutinen

Jukka Moilanen palkittiin Ulvilan alueen yrittäjyyden edistämisestä

Satakunnan Yrittäjät palkitsi Ulvilan entisen kaupunginjohtajan Jukka Moilasen Ulvilan alueen yrittäjyyden edistämisestä 19.12.2019 järjestetyssä joulupuurotilaisuudessa.

– Haluamme muistaa Jukkaa yrittäjyyden eteen tehdystä työstä yrittäjäpatsaan ja kunniakirjan kera, toteavat Markku Kivinen ja Jukka Hurrila yhdessä tuumin.

Satakunnan yrittäjäaktiivisin kunta -palkinto on myönnetty nyt yhdeksän kertaa – kiertopalkintoon on kiinnitetty peräti kaksi laattaa Ulvilan kaupungille.

– Jukka on tiimeineen yhteistyössä yrittäjien kanssa tehnyt hyvää työtä. Jukan yrittäjyyden puolesta tekemä työ on vaikuttanut positiivisesti koko maakuntaan. Nyt matkustamme kohti yrittäjyysmaakuntaa ja toivomme, että Jukka siinä taustakummina vielä näkyy, Kivinen jatkaa.

Jukka Moilanen ehti toimia kunnallisissa työsuhteissa yhteensä 46 vuotta ja Ulvilan kaupunginjohtajana seitsemän vuotta. Moilanen kehui yrittäjäyhteistyön olleen aina hyvää ja varsin rentoa.

– Kovasti kiitoksia muistamisesta. Olemme onnistuneet elinkeinopolitiikassa ja tehneet äärimmäisen hyvää yhteistyötä yrittäjäjärjestön kanssa, Moilanen kiittelee.

Moilasen asenne yhteistyön tekemisessä on aina ollut ratkaisukeskeinen. Esteisiin on turha keskittyä, kun ratkaisu on aina löydettävissä.

– Kun suunnittelemme yrittäjien kanssa yhteistyötä, toteamme heti ensimmäisessä palaverissa, että onnistuu. Sen verran täytyy luottaa itseensä, omiin taitoihinsa ja poliittiseen hoksnokkaan, hän tuumaa.

Kuten Jukka Moilanen itse totesi, Moilanen on työnsä tehnyt, Moilanen saa mennä. Hyviä eläkepäiviä Jukalle!