7.5.2017 klo 08:08
Uutinen

Jumalanpalvelus torilla – kerran elämässä

Laulujuhlaviikonloppuna äitienpäivän jumalanpalvelus vietetään Hämeenlinnan torilla. Yle televisioi juhlajumalanpalveluksen suorana lähetyksenä.

– Torijumalanpalvelus on Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa harvinainen tapahtuma. Ulkoilmajumalanpalveluksia sen sijaan vietetään varsin usein, esimerkiksi linnankasarmien alueella vanhan kirkon paikalla. Myös Vanajana kirkon pihalla pidettävä vuosittainen Heinärippi kerää runsaasti yleisöä, kertoo tiedottaja Mikko Hieta Hämeenlinna-Vanajan seurakunnasta.

Viikon kuluttua tuo kerran elämässä -tapahtuma on mahdollista kokea. Tori täytyy sadan hengen esilaulajakuorosta, jossa laulavat Naiskuoro Timotei, Gaudete, Hämeenlinnan Mieskuoro ja Espoon Laulu. Juhlajumalanpalvelusta säestää Varusmiessoittokunnan puhallinorkesteri.

– Kun lasketaan muut talkoolaiset, heidän joukkonsa on parinsadan hengen luokkaa. Nyt toivomme, että saamme viettää juhlajumalanpalvelusta aurinkoisessa säässä, toteavat Heikki Lindroth ja Jussi Haavisto Hämeenlinnan Mieskuorosta.

Yle televisioi jumalanpalveluksen Hämeenlinnan torilta suorana lähetyksenä.

Hämeenlinnan torilla on yleisöennätys todennäköisesti käsillä, sillä yksistään kuorolaisia on Hämeenlinnan Laulujuhlille osallistumassa lähes 3000. Lue lisää Laulujuhlista Hämeen Yrityssanomien Sulasol-ekstranumerosta täältä >>>

Hämeen Yritysviestintä, SM
toimitus@hameenyrityssanomat.fi