Heli Mäkiranta
20.1.2023 klo 11:28
Uutinen

Jyväskyläläinen Heli Mäkiranta palkittiin SHE´S NEXT NORDIC BY VISA -kilpailussa

QUU Designin perustaja, sisustussuunnittelija Heli Mäkiranta on yksi tämän vuoden SHE´S NEXT NORDIC BY VISA -kilpailun voittajista, kun kilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa. Kilpailun tavoitteena on edistää ja parantaa naisyrittäjien ja pienyritysten toimintaolosuhteita.

Mäkirannan ja QUU Designin tarina sai alkunsa sisustussuunnitteluprojektista Jämsänkoskella, kun asiakkaalle ei löytynyt sopivaa valaisinta. Mäkiranta ehdotti omaa suunnittelua ja onnistunut lopputulos herätti kiinnostusta myös muissa, mikä kannusti oman valaisinmalliston suunnitteluun. Kestävää kehitystä tukeva pohjoismainen puudesign on nyt nosteessa ympäri maailmaa.

-Olen todella iloinen ja kiitollinen voitosta! Valaisimistani ollaan kiinnostuneita niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, ja valaisimia on nähty useissa eri medioissa kuten Vain Elämää -ohjelmassa ja Britannian Voguessa sekä olen tehnyt yhteistyötä mm. Valtteri Bottaksen kanssa.

Mäkiranta on paljasjalkainen jyväskyläläinen ja pienyrittäjyyden vankka kannattaja. Kumppanit maalaamoista sähköasentajiin on paikallisia pienyrittäjiä.

-Oli hienoa saada tunnustusta yrittäjyydestä maailmanlaajuiselta yhtiöltä sekä tukea kansainvälistymiseen. Tämä todella antaa lisää boostia, jotta saan nostettua QUU Designin seuraavalle tasolle, Mäkiranta hehkuttaa.

SHE´S NEXT NORDIC BY VISA -kilpailuun osallistui yli 2500 pohjoismaista naisyrittäjää, joista Visa valitsi 12 potentiaalisinta voittajiksi. Palkinto on 10 000 € ja vuoden henkilökohtainen yritysvalmennus maailmanlaajuiselta IFundWomen -rahoitusalustalta.