28.3.2019 klo 15:51
Uutinen

Kaakossa rikotaan maakuntarajoja

Etelä-Savon Nuoret yrittäjät kutsuivat Etelä-Karjalan Nuoret yrittäjät Mikkeliin kylään jääkiekkomatsiin.

”Eilen oltiin Mikkelissä, huomenna en muista missä”, Sammy Babitzin lauloi näin jo 1972. Silti me pidetään tiukasti kiinni kuntarajoista, maakuntarajoista ja valtakunnan rajoista. Yhä harvempi yrittäjä työskentelee yhdestä paikasta käsin. Moni pyörittää yritystään, milloin mistäkin päin Suomea tai maailmaa. Jatkuvasti kehittyvät nettiyhteydet mahdollistavat meille yrittäjille tämän liikkuvuuden.

Etelä-Savon Nuoret päättivät rikkoa tiukasti vartioidun rajalinjan Etelä-Karjalan Nuorten yrittäjien kanssa. Niin vaan porukka saapui yli maakuntarajan tänne Etelä-Savoon kannustamaan SaiPaa Jukurit-Saipa -peliin. Ketään ei pidätetty rajalla.

Etelä-Savossa tämä eteläkarjalaisten vierailu toi ihanan ja virkeän kevättuulahduksen koko toimintaan. Oli aivan mahtavaa päästä tutustumaan uusiin tyyppeihin. Toistemme tapaamisesta riehaantuneena on sovittu jo yhteiskyydistä Kauhalle Get Togetheriin ja Etelä-Karjala lupasi kutsua syksyllä meidät vasta vierailulle.

Haastan kaikki muutkin testaamaan maakuntarajojenne rajavartiostoa, veikkaan, että yli pääsee livahtamaan, ilman että jää kiinni. Ainut vaara on, että tapaa uusia mielenkiintoisia tyyppejä ja nauttii mukavasta vapaaillasta.