12.2.2018 klo 14:49
Uutinen

Kanelimamma lahjoittaa vähävaraisille ja haastaa yrittäjät hyväntekoon

Helsinkiläisyritys lahjoittaa ystävänpäivänä 500 toffeepussia Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyön ruokajonon vähävaraisille. Yrittäjä kannustaa samalla kaikkia muitakin yrittäjiä hyviin tekoihin.

Kanelimamman yrittäjä Hanne Serjo haluaa lahjoittaa vähävaraisten ruokajonossa kävijöille.

– Siellä on äitejä, jotka hakevat ruokaa kasvaville lapsilleen. Vanhuksia, joiden eläke ei riitä ihmeisiin, ei ehkä leipäänkään. Nuoria, joilla vuokra syö kaiken, sen ruuankin. Ihmisiä, joilla on mennyt koti, ehkä ystävätkin.

Yrityksen toffeet valmistetaan perheomisteisessa makeistehtaassa Keski-Euroopassa Kanelimamman omalla reseptillä. Toffeissa ei käytetä palmuöljyä.

Kanelimamma haluaa toivottaa Hyvää Ystävänpäivää Halaus-nimisten toffeepussien myötä. Ystävänpäivätempaus työllisti yrittäjää kymmenkunta tuntia, sillä yrittäjä pakkasi itse käsin toffeet halaus-etiketillä varusteltuihin pakkauksiin.

Hyväntekeväisyyskampanjan myötä 500 toffeepakkausta ja sata kiloa irtotoffeeta jaetaan Hurstin vähävaraisten ruokajonossa ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2018.

– Kyse ei ole hävikkituotteiden poistosta. Kyse on omasta halustani tehdä omalla toiminnallani jotain hyvää niille, joilla on ehkä vaikeampaa. Koska yritykseni valikoimassa sattuu olemaan halaus-niminen toffee, niin mikäpä sen sopivampaa kuin jakaa halauksia niitä kaipaaville, Serjo toteaa.

Kanelimamma haastaa muut yrittäjät hyväntekoon

– Lahjoituksen kohde olisi hyvin voinut olla joku muukin, mutta päätin jakaa halauksia mediassa nyt paljon esillä olleelle Hurstin vähävaraisten ruokajonolle. Olisi hienoa, jos pystyisin omalla halaus-kampanjallani kannustamaan myös muita yrittäjiä tekemään omalla työllään jotain pientä tai suurta hyvää, joka loisi hyvää mieltä ympärille. Ystävänpäivänä tai muulloin.

toimitus (at) yrittajat.fi