16.8.2018 klo 07:52
Uutinen

Kansainväliset herkut saapuivat Hämeeseen

Hämeenlinnan torilla on mahdollisuus lauantai-iltaan saakka nauttia kansainvälisiä herkkuja. Suomea kesän kiertävä Street Food Fiesta asettui keskiviikkona Hämeenlinnaan.

Tapahtumakojuista tarjoillaan herkullista ruokaa ja kulttuuria ilman rajoja. Street Food Fiestan tämän kesän teema on kreikkalainen kylä, Greek Village. Kreikkalaisen kylän viidestä kojusta voi ostaa esimerkiksi herkullisia gyroksia, maittavaa moussakaa, lihavartaita ynnä muita perinteisiä ruokia.

Kylässä on myös kreikkalainen kahvila, leipomo ja kauppa, joiden valikoimissa on Kreikasta tuttuja tuotteita: oliiveja, mausteita, öljyjä, hunajaa sekä kahvia ja leivonnaisia paikan päällä nautittavaksi tai kotiin vietäväksi.

Tarjolla on monipuolinen valikoima muitakin herkkuja. Aasialaisia vivahteita löytyy wokin ja rullattavan jäätelön muodossa. Texasin makuja voi maistella Jack’s Smokin’ Burgers -kojulla, jossa hampurilaisen väliin laitetaan Jack Daniels barbeque-kastiketta – tämä kastike on nyt ensiesittelyssä Suomessa.

Lisäksi tarjolla on tuorepuristettuja mehuja ja herkkuja hattarasta popcorniin. Tapahtumassa on myös paikkakuntakohtaisia myyjiä.

Hämeen Yritysviestintä
toimitus@hameenyrityssanomat.fi