22.10.2019 klo 10:06
Uutinen

Kasvava lahtelainen perheyritys Print Team täyttää kymmenen vuotta

Mainontaan ja markkinointiin erikoistunut lahtelainen Print Team ei ehkä ole nimenä tuttu tavallisille lahtelaisille, mutta yrityksen laaja erityisosaaminen on ollut mukana arkipäivässämme jo vuosia.

Print Teamin työn jäljen voi nähdä erilaisissa tarraopasteissa, yritysten kampanjajulisteissa, valomainoksissa, suurten ajoneuvojen mainosteippauksissa tai vaikkapa jäähallin jäälle asennetuissa mainoksissa.

Toimitusjohtaja Kapa Erosen innostus mainontaa ja markkinointia kohtaan on kasvattanut menestyvän perheyrityksen, joka työllistää yhdeksän vakinaista työntekijää ja lukuisia alihankkijoita. Print Teamin liikevaihto oli edellisellä tilikaudella 1,3 miljoonaa euroa. Tämä mahdollisti sen, että yritykselle voitiin palkata kolme uutta työntekijää. Tälläkin hetkellä Print Team etsii uusia osaajia tiimiinsä.

Erosen yritysfilosofiaan kuuluu laaja yhteistyö ja verkostoituminen paikallisten ja alueellisten yritysten kanssa. Eronen uskoo, että paikallisuus ja henkilökohtaiset kontaktit ovat vahva kilpailuvaltti yrityksille yhä kasvavassa globaalissa markkinataloudessa.

Asiakkaat tuntevat Print Teamin kokonaisvaltaisesta palvelusta. Print Team suunnittelee asiakkaiden kanssa yhdessä mainonnan ja markkinoinnin, toteuttaa sen omassa painotalossaan Lahdessa ja asentaa niin pienet kuin suuretkin mainokset paikoilleen.

Tulevaisuuteen Print team katsoo yritystoimintansa 10-vuotisjuhlavuonna valoisasti. Toiminta on kasvanut ja laajentunut Päijät-Hämeestä valtakunnalliseksi ja parin viime vuoden aikana myös ulkomaan markkinat ovat avautuneet.