8.2.2020 klo 18:00
Uutinen

Katso suora lähetys sunnuntaina klo 12.30: Jussi Halla-aho, Antti Rinne ja muut puoluejohtajat Yrittäjien tentissä

Suoran livestriimauksen voi katsoa klo 12.30 alkaen Facebookista Suomen Yrittäjät -kanavalla.

Puoluejohtajat ovat sunnuntaina vastaamassa yrittäjyyteen liittyviin kysymyksiin Suomen Yrittäjien järjestämässä Vaikuttajafoorumissa. Heiltä kysytään muun muassa, että miten nostetaan työllisyysastetta ja vauhditetaan talouskasvua.

Paikalla Helsingissä ovat perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho, vihreiden Maria Ohisalo, SDP:n Antti Rinne sekä keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen ja kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen.

Puoluejohdon tenttiä vetää tv:stä tuttu politiikan toimittaja Jari Korkki. Yrittäjänäkökulman tenttiin tuo Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen.

Tilaisuudessa Hotelli Clarionissa Helsingissä on koolla noin 450 Yrittäjien kutsumaa vaikuttajaa eri puolilta Suomea.

Livestriimaus Facebookissa Suomen Yrittäjät -kanavalla alkaa klo 12.30 puheenjohtaja Jyrki Mäkysen avaussanoilla ja varsinainen tentti alkaa noin klo 12.40.

Mikä on Marinin hallituksen arvosana?

Samassa tilaisuudessa julkistetaan Yrittäjägallup siitä, millaisen arvosanan yrittäjät antavat Sanna Marinin hallitukselle yrittäjyyden ja työllisyyden edistämisestä. Vastaavan arvosanan yrittäjät ovat antaneet myös Antti Rinteen ja Juha Sipilän hallituksille.

Yrittäjägallupiin vastasi tammikuussa 1051 pk-yrityksen edustajaa. Gallupin teki TNS Kantar Suomen Yrittäjien pyynnöstä.

Jari Lammassaari

jari.lammassaari(at)yrittajat.fi