Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

11.3.2024 klo 05:50
Uutinen

Kaupallinen yhteistyö: Yrittäjyys on vahva osa pohjoisista juuristaan ylpeän Lapland Hotels & Safarisin identiteettiä

Kotimainen perheyritys Lapland Hotels & Safaris on liittynyt mukaan Suomen Yrittäjiin tarjoamalla yrittäjille niin työ- kuin vapaa-ajan matkoilla erikoishintaisia majoituksia. Matkailukokonaisuus Lapland Hotels & Safaris on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat vahvasti Lapissa. Suomen Yrittäjien jäsenyys on yritykselle kunnia-asia.

– Yrittäjyys on erittäin vahva osa Lapland Hotels & Safariksen identiteettiä. Olemme ylpeitä siitä, että Lapland Hotels on Suomen suurin yksityisomisteinen hotelliketju. Kokonaisuuteen kuuluu myös Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris ja viisi hiihtokeskusta Lapissa. Kaikkia näitä yhdistää pohjoisen elämykset, joita tarjoamme asiakkaillemme, Lapland Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta kertoo.

Lapland Hotelsiin kuuluu yhteensä 20 hotellia pohjoisesta etelään. Ketjun uusin tulokas on Porvoossa sijaitseva Haikon Kartano, joka hurmaa sekä historiallisella tunnelmallaan että rakastettuna kylpylähotellina. Tampereen Nokia Arenalla sijaitseva Lapland Hotels Arena on puolestaan täysin ennenkokematon hotellielämys tapahtumien keskipisteessä.

– Arena-hotelli on ainoa laatuaan Suomessa. Lisäksi meillä on Tampereella myös toinen hotelli. Asiakkaamme pääsevät nauttimaan Lapin rauhasta ja tunnelmasta keskeisellä sijainnilla Porvoon ja Tampereen lisäksi myös Helsingissä, Kuopiossa ja Oulussa. Kaupunkihotellimme tunnetaan erityisesti muun muassa laadukkaista ravintoloistaan, jotka tarjoavat korkealaatuisia makuelämyksiä.

Tyytyväinen henkilöstö ja asiakkaat

Pohjoinen on Lapland Hotels & Safariksen koti, mikä näkyy kaikessa tekemisessä ja jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Vajaa 2 000 henkilöä työllistävä yritys uskoo erityisesti aitoon ja lämminhenkiseen asiakaspalveluun.

– Meidän koko henkilöstömme tekee töitä ammattiylpeydellä ja intohimolla. Meillä viihdytään ja meille halutaan töihin. Hyvä fiilis näkyy myös asiakkaiden suuntaan, ja asiakastyytyväisyys onkin meillä vuodesta toiseen erittäin korkealla tasolla, Vuorentausta jatkaa.

Vastuullisuus arvoista tärkein

Lapland Hotels & Safaris tuntee pohjoisen luonnon ja kunnioittaa sen herkkyyttä. Matkailuyritykselle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti osoituksena vastuullisuustyöstä.

– Kehitämme vastuullisuuttamme jatkuvasti ja etsimme aktiivisesti uusia keinoja toimintamme parantamiseksi edelleen. Vastuullisuustyömme painopistealueet kiteytyvät neljään lupaukseen: Pidämme yllä tasapainoista luontosuhdetta, pidämme huolta henkilöstöstämme sekä asiakkaistamme ja arvostamme paikallisuutta, Vuorentausta kertoo.

Jäsenetuna edullisempaa majoitusta

Suomen Yrittäjien jäsenet saavat 10 prosentin edun työmatkustukseen Lapland Hotelsin hotelleissa. Lisäksi Lapland Hotels & Safaris tarjoaa vaihtuvia etuja vapaa-aikaan Kilpisjärveltä Helsinkiin. Lisätietoja eduista löytyy täältä: https://www.yrittajat.fi/jasenedut/lapland-hotels/.

– Toivotan kaikki tervetulleiksi pohjoisen elämysten pariin – majoittumaan joko kaupungissa tai tunturissa, nauttimaan hyvästä ruoasta ja Lapin tunnelmasta. Meillä voi rentoutua myös lukuisissa saunoissamme, joita löytyy monista hotellihuoneistamme, toimitusjohtaja vinkkaa.