3.5.2018 klo 12:28
Uutinen

Kauppalehti: Keitä ovat tulevaisuuden hallitusnimet?

Kauppalehti nostaa esiin 40 tulevaisuuden hallitusnimeä, joukossa myös keskisuomalaisia.

Kauppalehti listasi 40 tulevaisuuden hallitusnimeä, jotka ovat antaneet jo näyttöjä osaamisestaan, mutta ovat kuitenkin alle 40-vuotiaita. Listalle päätyivät muun muassa Keski-Suomen Maakunnallisen yrittäjäpalkinnon saaneet Jyri Lindén ja Hans-Peter Siefen, sekä Keski-Suomen Yrittäjien hallituksessakin toiminut Lennu Keinänen.

Kauppalehti kirjoittaa kolmikosta seuraavaa.

Lennu Keinänen:

”15. Keinänen, Lennu (s. 1981). Flashnoden perustaja ja toimitusjohtaja. Perusti verkkokaupan maksujärjestelmä Paytrailin ja myi sen ­Netsille, ja toimii sijoittajana. Perustanut useita yrityksiä. Humapin ja ­Servian ­hallituksissa. Opiskellut Kuopion yliopistossa.”

Jyri Linden:

”23. Linden, Jyri (s. 1986). Nordic Business Forumin perustaja ja tapahtuman emoyhtiön Nordic Business Groupin toimitusjohtaja. Yhtiöön kuuluu myös kiinteistöyhtiö Nordic Business Investments. Palvelu­yhtiö Finn­chatin hallituksessa. Opiskellut Jyväs­kylän yliopistossa.”

Hans-Peter Siefen:

”33. Siefen, Hans-Peter (s. 1983). Nordic Business Forumin toinen perustaja ja johtaja. Hallituksen puheenjohtaja emoyhtiö Nordic Business Groupissa. Hallituksen jäsen NBF:n osittain omistamassa Presidents Institutessa. Opiskellut Jyväskylän yliopistossa ja Educo Business Schoolissa.”

Kauppalehden koko jutun päästä lukemaan täältä.