Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

9.3.2017 klo 08:49
Uutinen

Kaupungin kesätyöpaikkatuki haettavissa nyt

Rauman kaupungin nuorten työllistämiseen myöntämä kesätyöpaikkatuki on haettavissa 18.4.2017 asti. Tukea voivat hakea alle 250 työntekijää työllistävät yritykset. Tuen määrä on 400 euroa/työllistetty nuori.

Kesätyöpaikkatuki on hyvä keino madaltaa rekrytointikynnystä ja tarjota nuorelle työtä loman ajaksi. Monelle nuorelle ja opiskelijalle kesätyö on hyvä keino tutustua työelämään ja kerätä omaa rahaa. Yrityksille työllistäminen tarjoaa mahdollisuuden saada apukäsiä lomakauden ajaksi ja tutustua nuoreen työntekijänä. Joskus kesätyön kautta voi löytyä pidempiaikainenkin tekijä taloon.

Tukea tulee hakea vapaamuotoisella hakemuksella 18.4.2017 mennessä. Hakemuksessa ei vielä tarvitse mainita työntekijän nimeä, vaan kerrotaan monenko nuoren työllistämiseen tukea haetaan. Yritys tekee nuoren kanssa työsopimuksen, jonka tulee olla kestoltaan vähintään 4 viikkoa, 30 h/viikossa. Työskentelyjakson jälkeen työnantaja hakee tuen takautuvasti kaupungilta työtodistus- ja palkkatodistusjäljennöksellä 30.9.2017 mennessä.

Tarkemmat ohjeet löydät täältä.